Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi bu olayla birçok diziye örnek oldu, gerçekten bravo!

Sadakatsiz dizisi bu olayla birçok diziye örnek oldu, gerçekten bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Özge Özder dikkat çekti, Sadakatsiz dizisine kocaman bravo! Medyapım / Mednova ortak yapımı olan Sadakatsiz dizisi, BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlandı. Orijinalini her anlamda geride bırakan Sadakatsiz, çok başarılı bir yapım olarak çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen dörtlüsünün başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir izleyici grubu bulunuyor. İki haneli reytinglere ulaşabilen nadir yapımlardan olan Sadakatsiz, hikayesiyle de sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluşturuyor.

Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken bir başka durum daha var. Özge Özder üzerinden bu durum da herkesin dikkatini çekti. Normalde birçok dizide karakterlerin devamlılığı önemlidir. Hikaye için oyuncuların özel durumları bazen yapımdan ayrılmalarına yol açabilir. Ancak Sadakatsiz dizisinin yapımcıları Özge Özder için önemli bir fırsat sundu.

Hamile olan ve geçtiğimiz günlerde kızı Luna’yı kucağına alan Özge Özder, diziden gönderilmedi… Aksine yapımcıdan büyük destek buldu. Oyuncu doğumdan önce yaptığı açıklamada diziye uzun süre ara vermeyeceği çok fazla bölüm kaçırmayacağını ifade etmişti. Bu sözleriyle de ilgi gören oyuncu yapımcının sergilediği tutumdan da çok memnun kaldı.

Sadakatsiz dizisi bu olayla birçok diziye örnek oldu, gerçekten bravo! 33

Mothers Life Magazine dergisine özel pozlar veren ve açıklamalarda bulunan Özge Özder, Sadakatsiz dizisi yapımcılarının sergilediği nezaketi şu sözlerle ifade etti:

“Hamilelik sürecinde mesleğime olan bağlılığımın karşılık bulduğu ve desteklendiği bir yapım şirketi tarafından kucaklanmak beni çok duygulandırıyor. Hepsine çalışmamı destekleri için minnettarım.”

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Sadakatsiz dizisinde sadece reyting ve hikaye üzerine kurulu bir düzen yok. Aynı zamanda oyuncuların özel durumlarını da tolere eden, onları oyunun içinde tutmaya ve rahatlatmaya çabalayan bir anlayış da var…

Özge Özder’in mesajı da işte bu durumu net bir şekilde ortaya koyuyor.