Ana sayfa Sosyal Medya Türkü Turan’dan Seni Çok Bekledim dizisine üzüntü dolu veda mesajı!

Türkü Turan’dan Seni Çok Bekledim dizisine üzüntü dolu veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisinde rol alan ünlü isimlerden birisi de Türkü Turan oldu. Oyuncu, dizinin 3. bölümünde canlandırdığı karakterin asma kattan düşerek ölmesi ile diziye veda ediyor.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide Zahide karakteri hayranlar tarafından da beğenilmişti. Türkü Turan, dizilerde zaman zaman rol aldığı için takipçileri, bu yapımda görmekten çok memnun idi. Ancak Zahide’nin ölümü ile birçok dizi hayranı şaşkınlığa uğradı.

Türkü Turan’ın hikayesinin sadece 3 bölüm sürmesi hayranları için üzücüydü… Oyuncu, “Aşkın en güzel halini içinde saklayan canım Zahidem.. Seni tanımak ne güzeldi.. Hoşçakal” notuyla video mesaj yayınlayarak karaktere veda etti.

Ünlü oyuncunun bu vedasına yapılan yorumlarda da ayrılığa çok üzüldüklerini belirten izleyici yorumları vardı. Diziden ayrıldığına birçok hayranı inanmak istemedi. Bir hayranı, “Diziyi izlemiyordum ama sizin hikayenizi izledikten sonra seyretmeye başladım. Çıkmanıza üzüldüm” diye yorum bıraktı.

Ekranda Zahide karakteri ile aşkın saf halini sunduğunu düşünen bir dizi hayranı ise, “Çok güzeldi, saf, tertemiz, gerçek bir aşk ve bunu hissettirdiniz. Gerçekten bravo çok güzeldi” diye yorum bıraktı.

Türkü Turan hayranları bu ayrılık nedeniyle içlerinin yandığını da yorumlara yansıttı. İşte oyuncunun paylaştığı Zahide videosu: