Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza’yı alt üst eden Olgun Toker, kötülük rüzgarını Son Yaz dizisine de taşıdı!

Arıza’yı alt üst eden Olgun Toker, kötülük rüzgarını Son Yaz dizisine de taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisi, 22.bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. 2 haftalık aradan sonra en son 19. bölümü ile geçtiğimiz Cuma akşamı izleyicileri ile buluşan dizinin her bölümü heyecan fırtınası şeklinde geçiyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine son dönemde katılan Gökhan karakterinde Olgun Toker adeta harikalar yaratıyor. Arıza isimli Show TV dizisinde canlandırdığı Burak karakteri ile hayranlarından büyük övgü alan oyuncu, Son Yaz’a da çok yakıştı.

Arıza’da Burak kötülük saçan bir adamdı ve Olgun Toker, bu dizideki kötülük rüzgarını Son Yaz’a da taşıdı… Bu sefer de Fox TV ekranında kötülük saçmaya devam eden bir karaktere hayat veren Olgun Toker, yine harika bir iş başarıyor.

Gökhan karakteri Son Yaz dizisinde entrikaları ile hikayenin merkezine yerleşti. Akgün’ün ağabeyi olarak hikayede yerini alan Gökhan, en son Yağmur ve Kaan’ın yaptığı kazanın da sorumlusu…

Yağmur ve Kaan hastanede tedavi altına alınırken, Gökhan ise yeni planlarıyla yine izleyicileri deli edecek.Yağmur’un Gökhan ile ilgili hatırlayacakları ise başına yeni dertler açacak…

Son Yaz dizisinin 28 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan 20. bölümünün çok ilgi çekeceği de net. Hikaye hızlı ve etkileyici şekilde akıyor. Son Yaz hayranlarını yine çok ilginç olaylarla dolu bir bölüm bekliyor. İşte Son Yaz dizisi 20. bölüm ilk fragmanı: