Ana sayfa Dizi Haberleri Arka arkaya projeleri sıralayan Salih Bademci bu kez çok şaşırtacak!

Arka arkaya projeleri sıralayan Salih Bademci bu kez çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların yıldızı parlayan oyuncularından Salih Bademci, projeleri arka arkaya sıralamaya devam ediyor. Başarılı projelerde yer alan oyuncu rol aldığı yeni dizisi Kulüp’te çok farklı bir görünümle izleyici karşısına çıkacak.

Salih Bademci son yıllarda adını çok duyduğumuz bir oyuncu. Tiyatro kökenli oyuncu dizi dünyasına ilk adımını Elveda Rumeli dizisiyle atmıştı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Ulan İstanbul, Kiralık Aşk gibi başarılı dizilerde rol alan oyuncu en büyük çıkışını İstanbullu Gelin dizisiyle yapmıştı. Bademci, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Fikret Boran karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koymuştu.

İstanbullu Gelin’e kadar yan rollerde ekrana gelen yetenekli oyuncu, bu dizisinde elde ettiği başarının ardından başrollerde yer almaya başladı. Özge Özpirinçci’yle başrolü paylaştığı BluTV dizisi İlk ve Son ile Burçin Terzioğlu’yla rol arkadaşı olduğu Yalancı dizilerini arka arkaya sıralayan Bademci, şimdi de yaz aylarında çekilen ve yeni yayına girecek olan Kulüp isimli diziyle karşımıza çıkacak.

Netflix’te yayınlanacak Kulüp, 5 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. Başrolleri Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Fırat Tanış ve Metin Akdülger’le paylaşacak olan Bademci, Kulüp dizisindeki yeni görünümüyle izleyicileri çok şaşırtacak. Kıvırcık ve uzun saçlarla karşımıza çıkacak oyuncunun canlandıracağı rolle ilgili henüz kesin bir bilgi yok.

O3 Medya tarafından çekilen dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce üstleniyor. Senaryosu ise Necati Şahin, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü ve Rana Denizer tarafından kaleme alınıyor.

1955 İstanbul’unda geçen Kulüp dizisi, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatıyor.