Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yasak Elma’ izleyicisi isyan etti; ‘Bu Ender’e yapılır mı?’

‘Yasak Elma’ izleyicisi isyan etti; ‘Bu Ender’e yapılır mı?’

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranlarının fenomen dizisi ‘Yasak Elma’ dün akşam yayınlanan 115. bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitledi.

Beşinci sezonda yeni karakterlerin katılımı ile yoluna devam eden dizinin reytinglerinin de her geçen hafta yükseliş yaşaması dikkatleri çekiyor. Eda Ece ve Şevval Sam ikilisine eşlik eden Berk Oktay, Murat Aygen, Ece Dizdar, Biran Damla Yılmaz gibi isimler başarılı performansları ile göz dolduruyor.

‘Yasak Elma’ dizisinin hikayesinde ise önemli değişimler yaşanıyor. ‘Çağatay’ ile ‘Yıldız’ arasına giren ‘Kumru’ tam bir kara kedi oldu… Bir yuvanın daha yıkılmakta olduğu ‘Yasak Elma’ dizisinde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının sinyalleri dün akşam yayınlanan bölümle verildi.

'Yasak Elma' izleyicisi isyan etti; 'Bu Ender'e yapılır mı?' 7

Yıldız aldatıldığını öğrendi ve kendini yeniden toparlayarak entrikalar hazırlamaya başladı. Öte Yandan aşktan yana bir türlü yüzü gülmeyen ‘Ender’, (Şevval Sam) Doğan (Murat Aygen) karakteriyle yeni bir aşka yelken açmaya hazırlanırken  büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Doğanla çok güzel bir akşam geçiren ‘Ender’ ertesi sabah, elinde kahvelerle ‘Doğan’a sürpriz yapmak için onun evine gittiğinde aşkının karısı ile karşılaşınca tam bir şok yaşadı.

İzleyiciyi heyecanladıran bu gelişmenin ardından Twitter’da ‘Ender’e bu yapılır mı?, Ender bunun altında kalmaz!’ şeklinde aşağıdaki gibi pek çok yorum yapıldı. İzleyici artık Ender’i mutlu görmek istiyor.

Bu gelişmelerin ardından önümüzde ki günlerde ‘Yıldız’ ve ‘Ender’ savaş boyalarını sürüp meydanlara geri döneceğe benziyor. İzleyici bundan sonra bambaşka bir ‘Yasak Elma’ izleyecek.