Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar bir dönemin sonuna doğru adım adım gidiyor!

Arka Sokaklar bir dönemin sonuna doğru adım adım gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Arka Sokaklar, tüm yapımlara adeta ders veren bir çizgide başarıyla yoluna devam ediyor.

Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin’in “15 yıl daha çekeriz” sözü setteki enerjinin ve kararlılığın da bir yansıması olarak görülmüştü. Usta aktör, rol arkadaşları ile birlikte her Cuma akşamı izleyicileri Kanal D ekranına tutuklu bırakıyor… Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’ın yer aldığı dizinin ekibi bir sezonun sonuna doğru ilerliyor.

Dizinin hikayesi çok akıcı bir şekilde ilerliyor. Oyunculuk performansları için söyleyecek söz yok… Zaten sokakta bile birçok kişi dizinin oyuncularını polis gibi düşünüyor… Hatta Emniyet mensuplarının trafikte gördüklerinde Zafer Ergin’e “Müdürüm” diye hitap ettikleri de biliniyor.

Arka Sokaklar, topluma et ve tırnak gibi geçmiş bir dizi olarak bir sezonu daha bitirme yolunda ilerliyor. Dizinin 4 bölüm sonra 15.sezonunu tamamlayacağı ortaya çıktı.

Arka Sokaklar 16. yeni sezonuyla da yine ekranda olmaya devam edecek. Kahramanlarımız hikayeleriyle izleyicileri yine Kanal D ekranına çekecek, eminiz yeni sezonda da tüm kişiler kategorisinde, bu sezon olduğu gibi yeni birincilikler gelecektir.

Arka Sokaklar dizisinin 7 Mayıs Cuma günü 589.yeni bölümü yayınlanacak. İşte yeni bölümden yeni fragman: