Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde 15 sezonu devirdi ama başı dertten hiç kurtulmadı!

Arka Sokaklar dizisinde 15 sezonu devirdi ama başı dertten hiç kurtulmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Arka Sokaklar, 14 sezonu geride bıraktı ve şimdi de 15. sezonun ortalarında bulunuyor. Bugüne kadar 569 bölüm olarak yayınlanan dizi, çok iyi reytingler elde etmesinin yanı sıra birçok kez de birincilikler aldı…

Arka Sokaklar artık bir kült yapım. Türk dizi sektörünün en uzun süre ekranda kalan yapımı… Zafer Ergin’in sözüyle, bir 15 yıl daha çekilebilir… Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi ünlü isimleri kadrosunda buluşturan dizinin bu hafta da heyecanlı bir bölümü yayınlanacak.

Mesut karakterine Şevket Çoruh hayat veriyor. Bugüne kadar Mesut’un başı hiç dertten kurtulmadı. Çoruh da karakteri çok iyi canlandırıyor ve izleyici onu ekrandaki Mesut haliyle de çok seviyor. Arka Sokaklar 570. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Rıza Baba ve ekip, Mesut’un hayatından endişe ediyor! Yani Mesut’un başı bir kez daha dertte. Bundan önce de birçok kez olduğu gibi….

Mesut, başta Rıza Baba olmak üzere ekip arkadaşlarını mental olarak iyi olduğu yönüyle kandırıp Servan’ın peşine düşmüştü. Terörist grubu ile bir kamyonda Servan’a ulaşma çabasında olan Mesut, askerlerin önlerini kesmesiyle çatışmanın ortasında kalır.

Başka bir dosyada Bahar, peşinde olduğu zanlılar tarafından vurulur. Ona en yakın kişi Hakan, zanlıları etkisiz hale getirdikten sonra yaralı olan Bahar’la ilgilenir. Merve Oflaz’ın canlandırdığı Bahar karakterine ne olacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 18 Aralık Cuma 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.