Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel’in hikayesini çok beğendiği ama kabul edemediği dizi belli oldu

Bergüzar Korel’in hikayesini çok beğendiği ama kabul edemediği dizi belli oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziseverler Bergüzar Korel’i en son 2 yıl önce ekranda izleme fırsatı buldu. 2016-2018 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgi gören Vatanım Sensin isimli dizide eşi Halit Ergenç ile başrolde yer alan oyuncu, Azize karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Sonrasında oğlu Han’a hamile kalan ve tiyatro çalışmalarını öne alan Bergüzar Korel, tek kişilik gösterisi Kızlar ve Oğlanlar ile sahneye çıkmayı tercih etmişti.

Oyuncu, Mart ayında oğlu Han’ı dünyaya getirdikten sonra bazı yapımlardan teklifler aldı. Bu yapımlardan birisi de Exxen platformunda yayınlanacak olan Hükümsüz isimli diziydi… Oyuncu, kadın şiddetine odaklanan ve güçlü bir mesaj verme hedefiyle hazırlanan dizinin hikayesini çok beğendi. Ancak teklifi kabul edemedi.

Özgü Namal’ın projenin koronavirüs nedeniyle İstanbul’dan İzmir’e alınması sonrasında ayrılık kararı almasının ardından teklif Bergüzar Korel’e gitti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısında da belirttiği gibi ünlü oyuncu hikayeyi beğense de bazı sebepler nedeniyle sete çıkmak istemiyor.

TV100 kamerasına konuşan Bergüzar Korel, teklifi neden kabul edemeyeceğini anlattı. Korel, bu süreçte zaten korona salgını olmasa da yine evde olmayı tercih edeceğini anlattı. Oyuncu, 11 yaşındaki oğulları Ali’nin online dersleri olduğunu, evde bir de bebekleri olduğu için çalışmak yerine evde çocuklarıyla olmayı seçeceğini net bir şeklide anlattı.

Bergüzar Korel, röportajında neden dizilerde yer alamayacağını şu ifadelerle ortaya koydu:

“Bir kaç şey okudum ama ben sete çıkmak istemiyorum şu an, şu dönemde. Hem de bebek varken. O yüzden böyle kibarca teşekkür ederim dedim. Evdeyim, çocuklarla olmaktan çok şükür böyle bir şansım var. O yüzden evde olmak istiyorum. Korkuyorum, bir de bebeğimiz oldu. Hastalık olmasaydı da ben bu dönemde evde olmayı tercih ederdim bebek olduğu için. Ali’nin online eğitimi devam ediyor, çok zor. Özellikle Ali için de çok zor, 11 yaşında bir çocuğu evde tutabilmek. Zor geçiyor. O yüzden ben zaten korona olmasa da evde olmayı seçerdim. Bir iki sene çalışmazdım. Yoğun bir dizi temposuna giremem artık.”