Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde ayrılık sesleri yükseldi, Zafer Ergin gidiyor mu?

Arka Sokaklar dizisinde ayrılık sesleri yükseldi, Zafer Ergin gidiyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinin 610. yeni bölümünü heyecanla bekleyen dizi hayranları 14 Ocak Cuma günü saat 20.00’a kadar beklemek durumunda kalacak. Yılbaşı nedeniyle dizi ara verdi. Çekimleri bir süreliğine duran dizinin oyuncuları kısa bir süre olsa da dinlenme imkanı buldu.

31 Aralık akşamı yılbaşı özel yayını nedeniyle yayınlanmayan Arka Sokaklar dizisinin 7 Ocak Cuma akşamı da ekrana gelmeyeceği netleşti. Dizi hayranları şimdi heyecanla 14 Ocak tarihini bekliyor. Zafer Ergin’in başarıyla canlandırdığı Arka Sokaklar dizisinde ayrılık sesleri yükseldi.

Dizinin sosyal medya hesabından Rıza Baba etiketi ile yapılan paylaşım oyuncunun ayrılabileceğine yönelik bir mesaj gibiydi… Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu karakterinin dizinin 610. yeni bölümünde silahla vurulması ise fragmana yansıdı ve dizi hayranlarını çok üzdü.

Toplam 4 kez sıkılan kurşun ile ağır yaralanan Rıza Baba’ya ne olacak? Birçok dizi hayranı Zafer Ergin’in hikayeye veda etmesinden korkuyor… Daha önce yaptığı açıklamalarda bir 15 yıl daha dizide rol alabileceğini söyleyerek ilk günkü kadar heyecanla işini yaptığını belirten oyuncuya ne olacağını hayranlar soruyor.

Rıza Baba, evinden çıktıktan sonra suikasta uğruyor! Rıza Baba, evinden çıkıp arabasına gitmektedir. Bu sırada ona kimliği belirsiz birisi yaklaşır. Adam, Rıza Babaya üç el ateş eder. Rıza Baba kanlar içinde yere yığılır. Rıza Baba ölüyor mu? Ona ateş eden adam kim?

İşte bu soruların yanıtları henüz bilinmiyor. Ancak dizinin fragmanında ayrılığa işaret eden görüntüler olsa bile birçok izleyici bunun reytingi yükseltmek için bir heyecan yaratma çabası olarak değerlendiriyor.

Zafer Ergin’in diziden ayrılacağına yönelik herhangi bir kulis bilgisi de yok. Ancak dizinin ekibi heyecanı artırmak için bir çaba içinde. Bunun nedeni ise Aziz ve Kaderimin Oyunu dizilerinin başlamasından sonra Cuma rekabetinde Arka Sokaklar’ın artık birincilik elde edememesi gösteriliyor.