Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın yönetmeni Cem Karcı’nın övdüğü genç yetenek, Kardeşlerim dizisiyle onu haklı çıkarttı!

Kırmızı Oda’nın yönetmeni Cem Karcı’nın övdüğü genç yetenek, Kardeşlerim dizisiyle onu haklı çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon başlayan Kırmızı Oda dizisinin ilk sezonunu Cem Karcı yönetti. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı tv8’de yayınlanan dizide ünlü oyuncular konuk olarak yer alıyor. Bu ünlü isimler arasında Kardeşlerim dizisinde Asiye olarak öne çıkan Su Burcu Yazgı Coşkun da vardı…

Güler karakterini canlandıran genç oyuncu toplam 4 bölümlük bir hikayede yer aldı. 2020 yılında yayınlanan dört bölümdeki performansı ile hayranlarını mest eden Su Burcu Yazgı Coşkun, 2021 yılında ise Kardeşlerim dizisiyle atv’de geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Kırmızı Oda'nın yönetmeni Cem Karcı'nın övdüğü genç yetenek, Kardeşlerim dizisiyle onu haklı çıkarttı! 10

Kırmızı Oda’nın yönetmeni Cem Karcı, Su Burcu Yazgı Coşkun’un sahnelerini çektikten sonra instagram hesabından önemli bir mesaj vermişti. Cem Karcı instagram hesabından, “Bu inanılmaz yetenekli genç kıza çok dikkat edin. Hanım efendiliği, kibarlığı ve azmi oyunculuk hayatı boyunca devam etsin” diye bir not paylaştı.

Kırmızı Oda'nın yönetmeni Cem Karcı'nın övdüğü genç yetenek, Kardeşlerim dizisiyle onu haklı çıkarttı! 11

İşte bu paylaşım ile çok dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, Cem Karcı’yı Kardeşlerim dizisindeki performansı ile haklı çıkarttı.

Gardırop Dergisi’ne özel pozlar veren ve soruları da yanıtlayan genç oyuncu, önemli bir detaydan bahsetti. Bugüne kadar; Sana Bir Sır Vereceğim, Karadayı, Aşk Yeniden, Kara Yazı, Bizim Hikaye gibi yapımlarda da rol alan oyuncu kendisini en çok zorlayan rolün ise Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Güler karakteri olduğunu söyledi.

Kırmızı Oda'nın yönetmeni Cem Karcı'nın övdüğü genç yetenek, Kardeşlerim dizisiyle onu haklı çıkarttı! 12

Su Burcu Yazgı Coşkun, röportajında bu karakterin kendisini ne kadar etkilediğini şöyle anlattı: “Kırmızı Oda benim için çok özeldi. Çok zor bir karakteri canlandırmıştım. Güler yolculuğum kısa sürse bile, hala insanlar gelip bana Kırmızı Oda’dan bahsettiğinde çok heyecanlanıyorum. Çünkü hikaye beni çok etkilemişti; ayrıca yeni çok şey deneyimledim o sette.”

Kırmızı Oda'nın yönetmeni Cem Karcı'nın övdüğü genç yetenek, Kardeşlerim dizisiyle onu haklı çıkarttı! 13

Cem Karcı’nın bir yönetmen gözüyle övgüde bulunduğu Su Burcu Yazgı Coşkun, Kırmızı Oda setinde gördüklerinin kendisini ne kadar çok geliştirdiğine dikkat çekiyor.

Kardeşlerim dizisindeki Asiye performansı ile bir anda popüler hale gelen ve çok beğenilen genç oyuncu, ünlü yönetmeni de haklı çıkartmanın gururunu yaşıyor.