Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde kritik bir dönem başladı!

Sen Çal Kapımı dizisinde kritik bir dönem başladı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin yüksek enerjisi ve uyumları uzun süredir yapımı yukarıda tutmaya yetmişti. Ancak hikayede yaşananlardan rahatsız olan bazı izleyicilerin artık diziyi bırakması ise reytinglerin düşüş trendine girmesine yol açtı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan ayrılığı reytingleri hep olumsuz etkiledi ama senaristler sürekli aynı döngüyü sürdürmekten de bıkmadı. Eda ve Serkan aşkı yerine ayrılığını senaryoya yansıtan ekip, düşen reytinglere ise çare arıyor. Geçen hafta dizinin oranları bir hayli düşünce alarm zilleri çalmaya başlamıştı.

Sen Çal Kapımı dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 31. bölümünün reyting sonuçları da merakla bekleniyor. Fox TV’nin performansı düşen dizileri yayından kaldırdığını iyi bilen izleyiciler, reytinglerin yüksek gelmesi için sosyal medyadan hafta içinde birçok yorum yaparak, hayranları ekrana davet etti. Dizide reytingler noktasında kritik bir dönem başladı. Bakalım bu çabalar nasıl sonuç verecek.

Peki 31. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Eda’nın beklenmedik evlilik açıklaması herkesi şoke eder. Herkes çok sevinir. Selin de memnundur bu durumdan. Eda için artık oyun başlamıştır. Ne olursa olsun Serkan’ı yeniden kendisine âşık edecektir.

Serkan her şeyden habersiz yoluna devam ederken, Eda da amacına adım adım ilerler. Fakat Eda hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Bakalım bu sürpriz Eda’nın oyununu nasıl etkileyecektir?