Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde büyük sürpriz, sevilen karakter geri döndü!

Arka Sokaklar dizisinde büyük sürpriz, sevilen karakter geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinin 15 sezonluk uzun yürüyüşünde yer alan isimlerden birisi de Can Başak olmuştu. Oyuncu, Arif Müdür karakteri ile izleyicilerin karşısındaydı.

Birçok dizi ve sinema filminde farklı rollerde yer alan Can Başak, Şaşıfelek Çıkmazı isimli dizideki Şafak rolü ile 1990’lı yıllardan bu yana dizilerde yer aldı. Asmalı Konak dizisinde Bahadır olarak da dikkat çeken Başak, en çok da Arka Sokaklar dizisiyle akıllarda yer edindi.

Ancak dizisinin son döneminde Arif Müdürü göremeyen dizi hayranları, temelli ayrıldığını düşünmüştü. Fakat sevilen karakter geri döndü. Merve Oflaz’ın canlandırdığı Bahar Ayan karakteri, Arif müdürün yeğeni… Onu ekibe de kendisi koydu. Ancak Bahar’ın başında büyük bir sorun var ve ölüm döşeğinde olunca Arif Müdür de diziye geri dönmüş oldu.

Arka Sokaklar dizisinde büyük sürpriz, sevilen karakter geri döndü! 1

Bahar’ın durumunu öğrenen Arif, Ankara’dan acilen İstanbul’a gelir ve olayda suçu olduğunu düşündüğü Hakan’a saldırır. Arif’in elinden Hakan’ı Rıza Baba ve ekip arkadaşları zor alır. Hakan ise, büyük üzüntü yaşamaktadır. Arif Müdürün gelişi dizi hayranlarını çok mutlu etti.

IMDb’nin verilerine göre Can Başak, dizide en son 521. bölümde yani 14. sezon finalinde yer almıştı. 15. sezonda oyuncu ilk kez dizide kendisini göstermiş oldu.

Arka Sokaklar’da sevilen bir karakterin dönüşü, diğer sevilen isimlerin de dönebileceği anlamı taşıyor. İzleyiciler en çok Metin’in yani Furkan Göksel’in de diziye dönmesini arzu ettiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.