Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinin Bahar’ı ölümle boğuşuyor, Merve Oflaz ayrılacak mı?

Arka Sokaklar dizisinin Bahar’ı ölümle boğuşuyor, Merve Oflaz ayrılacak mı?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle 15 sezondur buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinde Bahar Ayan karakterine Merve Oflaz hayat veriyor. Ünlü oyuncu dizide dikkat çeken, başarılı bir performans sergiliyor. Bahar karakterinin başına ise kötü bir olay gelecek. Dizinin 22 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 574. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

Arka Sokaklar 574. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve Bahar’ın başına kötü bir olay geldi. Ölümle pençeleşen Bahar’a ne olduğunu herkes merak ediyor. Ekip, Bahar’ın başına gelen kötü olaydan dolayı yıkılmış bir haldedir! Bahar karakterini canlandıran Merve Oflaz’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak eden dizi hayranları sosyal medyada karakterin ayrılmasını istemediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Arka Sokaklar dizisinin Bahar'ı ölümle boğuşuyor, Merve Oflaz ayrılacak mı? 7

Can Başak’ın canlandırdığı Arif Müdür’ün de diziye geri dönmüş olması izleyicileri bir hayli mutlu etti Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar ve 574. bölüm fragmanı:

Ekibe, jandarmadan bir telefon gelir. Hüsnü, duydukları karşısında büyük şok yaşar. Bahar, yarı ölü bir şekilde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştır. Bahar’ın durumunu öğrenen Arif, Ankara’dan acilen İstanbul’a gelir ve olayda suçu olduğunu düşündüğü Hakan’a saldırır. Arif’in elinden Hakan’ı Rıza Baba ve ekip arkadaşları zor alır. Hakan ise, büyük üzüntü yaşamaktadır.

Bu sırada Selin, duygusal geçişler yaşamaktadır. Sırtında oluşan komplikasyonların acısını azaltmak için verilen ilaçlar yüzünden kendisini kontrol etmekte zorlanır. Böyle bir anda Mesut ile tartışır. Mesut, alttan almaya çalışsa da, Selin’in kendisi hakkında söylediklerinde doğruluk payı vardır. Mesut, Selin’i bu durumdan nasıl kurtaracağını düşünmeye başlar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!