Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti!

Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi 15. sezona izleyicilerin yıllardır hasret kaldığı görüntülerle devam ediyor. Dizide yıllardır izleyicilerin arzu ettiği bir detay vardı.

Oya Okar’ın canlandırdığı Selin ile Şevket Çoruh’un hayat verdiği Mesut karakterlerinin aşkının artık evlilik ile sonuçlanması istekleri sonunda senaristler tarafından görüldü. Yıllardır izleyicilerin beklediği mutluluk tablosu 2 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 559. yeni bölümde yaşanacak.

Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti! 12

Mesut ve Selin’in düğün sahnesinden de fotoğraflar paylaşıldı. Kadın oyuncuların şıklığı, erkeklerin karizmatik halleri dikkatleri çekti.

Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti! 13

Gelinlik giyen Oya Okar’ın güzelliği de hayranlarını yine mest edecektir.

Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti! 14

Arka Sokaklar’da bu kez düğün var… Kanal D’nin, yıllara meydan okuyan fenomen dizisi Arka Sokaklar’da bu hafta düğün heyecanı var. 15 sezondur ekrana gelen dizinin Cuma akşamı yayınlanacak 559’uncu bölümünde Selin (Oya Okar) ve Mesut (Şevket Çoruh), dünya evine giriyor.

Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti! 15

İzleyicilerin uzun zamandır beklediği düğünde tüm ekip şıklıkları ile göz kamaştıracak. Ancak Mesut ve Selin’in mutluluğa adım attıkları anlarda aksiyon yine ekibin peşini bırakmayacak.

Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti! 16

Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her Cuma akşamı Kanal D’de…

Arka Sokaklar dizisinde izleyici istedi, sonunda gerçekleşti! 17