Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in reyting şovunda sona mı geldik?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in reyting şovunda sona mı geldik?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin iddialı dizilerinden Sen Çal Kapımı, yaz aylarında başlayan ve kendini kanıtlayan bir yapım. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin enerjisi ve iyi uyumu ile müthiş bir çıkış yapan dizi, reyting sonuçlarıyla da kış sezonunda da varlık sergileyebileceğinin işaretlerini veriyor.

Dizinin fragmanlarının bile bölüm öncesi 15 milyonun üzerinde izlenme elde etmesi çok önemli bir durum. Yani bir romantik komedi dizisinden beklenmeyecek bir başarı sergilediler. Peki bu şaşalı günlerin sonuna mı geldik? Şimdiye kadar Sen Çal Kapımı çarşamba akşamları rahattı, çünkü karşısında iddialı yapımlar yoktu. Önümüzdeki hafta ise durum tamamen değişecek.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu hafta ikinci sezonuna başladı 4,8-5,6 arasında reytingler elde eden dizi çok iyi bir başlangıca imza attı. Bunda Kırmızı Oda’nın doktor hanımının da terapi sahnesinin bir etkisi mutlaka vardır.

Sen Çal Kapımı ise 7,4-8,5 arası reytingler alarak çok çok başarılı bir performans daha sergiledi. Dizinin önündeki en önemli sınav ise 7 Ekim Çarşamba akşamı yaşanacak.

Çünkü Kuruluş Osman, yani Çarşambanın gerçek sahibi geri dönüyor. İkinci sezona başlayacak olan atv dizisi çok etkili isimleri kadrosuna kattı ve değişen bir görsellik ile iddialı geliyor. Ayrıca Kanal D ekranında Sadakatsiz dizisi de başlıyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz’in de çok iddialı bir çıkış yapması bekleniyor.

Benim Adım Melek dizisi de TRT1 ekranında ikinci sezonuna devam ediyor. Bu tabloda Sen Çal Kapımı dizisi için rahat günler son buldu. Artık reytinglerde bu kadar büyük rakamlar elde edebilir mi, bunun sınavını gelecek hafta verecek.

Bekleyip göreceğiz…