Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba atağı yeni bir birincilik getirdi!

Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba atağı yeni bir birincilik getirdi!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar bir ara birincilikten düştü ve senaristler hemen duruma müdahale ederek, birinciliği tekrar almayı başardı. Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu karakterine suikast yapılması ve ölebileceğine yönelik de heyecan artırılınca izleyiciler yeniden Arka Sokaklar’ın başına geçti.

Geçen hafta gibi bu hafta da dizinin tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ettiğini ve senaristlerin amaçlarına ulaştıklarını belirtebiliriz.

Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, 611’inci bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyicisiyle buluşan dizi yayınlanan bu bölümü ile zirvede yer aldı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar, çok iyi reytingler alarak 2022 yılında da birinciliklerin doğal adayı olduğunu göstermiş oldu.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de… Dizinin 612. bölümü 28 Ocak Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı.