Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’ten sonra Kutsi için büyük şanssızlık!

Benim Adım Melek’ten sonra Kutsi için büyük şanssızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kutsi, iki sezon süren ve TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizinin erkek başrolü olarak yer aldı. Nehir Erdoğan ile çok iyi bir dizi ikilisi olarak öne çıkan Kutsi, bu dizinin Mayıs ayında final yapmasının ardından bir süre dinlendi.

Ünlü oyuncu başarılı geçen 2 sezonda hayranlarını mest eden bir performansa imza atmıştı. Oyuncunun yeni sezonda Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken isimli projede başrolde yer alması da takipçilerini çok sevindirdi. Ancak dizinin ömrü ne yazık ki, kısa süreli oldu…

Hande Doğandemir ile başrolünde yer aldığı dizide Dündar karakterini canlandıran Kutsi, psikolojik sorunları olan bir karakteri başarıyla canlandırdı. İlk 7 bölümü yayınlanan dizi ne yazık ki, düşük reytingler nedeniyle sekizinci bölümü ile birlikte 26 Ocak Çarşamba akşamı veda edecek.

Kutsi’nin partneri Hande Doğandemir ile uyumlu halinin yanı sıra, Dündar karakterindeki başarılı performansı, izleyicilerin takdirini kazandı. Ancak bu yapımın kısa süreli olması da birçok kişiyi üzdü.

Kutsi, çok farklı bir karakteri canlandırarak önemli bir tecrübe kazandı ama hayranları dizinin yayında kalma sürecinin bir hayli kısa olmasından yakınıyor.