Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde yeni bir aşk doğuyor!

Arka Sokaklar dizisinde yeni bir aşk doğuyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 559. bölümü geride kalan Arka Sokaklar dizisinde sadece aksiyon yok. Aynı zamanda karakterler arasında aşklar da yaşanıyor. Selin ve Mesut’un yıllardır bir türlü mutlu olamadıkları göz önünde bulundurulur ise, dizideki aşklar da hep sorunlu…

Arka Sokaklar’da yeni bir aşk da doğuyor… Ela Yörüklü’nün canlandırdığı Ezgi karakteri ile, Yiğitcan Ergin’in canlandırdığı Cemal arasında aşkın işaretleri iyice artıyor. Arka Sokaklar 559. Bölümde Ezgi, yüreğinin güzelliğini gördüğü Cemal’e bir kez daha aşık oluyor!

Cemal, tanıdığı bir sokak çocuğundan uyuşturucu mafyası hakkında istihbarat almıştır. O istihbarat çocuğun başını yakar. Muhbiri öğrenen mafya çocuğa işkence ederek Cemal’i tuzağa düşürür. Cemal, çocuğun verdiği adresteki parka gider. Çocuk bankta oturmaktadır ve vücuduna el bombaları yerleştirilmiştir. Bunu gören Cemal, hemen çocuğa destek olur. Hareket etmemesini sağlar.

Olay yerine gelen Mesut, bombaları etkisiz hale getirir. Cemal, bombaların patlamasını göze alarak çocuğun yanından hiç ayrılmamıştır. Ezgi, sevdiği adamın ölme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını görünce çok kötü olur; ama, Cemal’in yardımsever yüreği onu derinden etkiler. İlk fırsatta Cemal’i öpücüklere boğarak ona aşkını bir kez daha gösterir.

Arka Sokaklar dizisinin 2 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 559.bölümündeki o aşk anlarını videodan izleyebilirsiniz.