Ana sayfa Sosyal Medya Şevket Çoruh ve Oya Okar bile bu gidişattan rahatsız olmalı! Arka Sokaklar’da izleyiciye hüsran kaldı!

Şevket Çoruh ve Oya Okar bile bu gidişattan rahatsız olmalı! Arka Sokaklar’da izleyiciye hüsran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar’da izleyiciyi çıldırtmak için yemin mi ettiler yoksa! Uzun yıllardır dizide Selin ve Mesut’un aşkı dillere destan… Oya Okar ve Şevket Çoruh’un canlandırdığı iki karakterin aşkı da uzadıkça uzadı. Bir türlü hak ettikleri mutluluğa ulaşamadılar. İzleyiciler de artık Selin ve Mesut’un evlenmesi için sosyal medyada kampanya üstüne kampanya yaptı. Ancak yine arzu ettikleri mutluluk gelmedi.

Arka Sokaklar 559. bölüm fragmanında Selin ve Mesut’un nikahı yapılacaktı. Ancak son anda Mesut’un oğlu Tunç’un başı belaya girdi. Arka Sokaklar izleyicileri yine çıldırdı. Selin ve Mesut’un mutluluğuna senaristler yine engel oldu.

Selin ve Mesut, nikahlarının kesileceği sırada aldıkları telefon ile şoke olurlar! Selin ve Mesut’un en mutlu günüdür. Sonunda evleneceklerdir. Bütün sevenleri Gazi’nin Yeri’nde toplanmıştır. Gelin ve damat kornalar eşliğinde alana giriş yaparlar. Aşıklar çok heyecanlıdırlar. Onların heyecanları diğerlerini de heyecanlandırır.

Şevket Çoruh ve Oya Okar bile bu gidişattan rahatsız olmalı! Arka Sokaklar'da izleyiciye hüsran kaldı! 7

Nikah memuru geldiğinde masadaki yerlerini alan Selin ve Mesut gelen telefonla büyük şaşkınlık yaşarlar. Telefondaki haber nikahın kıyılmasını engelleyecek niteliktedir. Tunç, hastane polisi tarafından tutuklandı. Mesut yine büyük bir sınav verecek.

İzleyiciler ise sosyal medya mesajlarında “Artık suyu çıktı. SelMes’i senarist çok abarttı. Her defasında düğüne bir şey buluyor” diye yorum bırakıyor. Bu duruma tepkilerini dile getiren Arka Sokaklar hayranları, senariste yüklendi ve artık bu konuyu uzatmaması gerektiğine yönelik mesajlar yolladı.