Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri yükselen Baht Oyunu dizisinde tüm oyun bozuldu

Reytingleri yükselen Baht Oyunu dizisinde tüm oyun bozuldu

tarafından ker_def

Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Baht Oyunu,son iki bölümdür iyi reytingler alarak dikkatleri çekti. Tüm ekibin de morali bu gelişme ile yerine geldi… Aytaç Şaşmaz, Bora karakterine hayat veriyor ve ilk kez bir dizinin başrolünde yer aldı…

Şaşmaz sette çok iyi bir uyum yakalandığını ve bunun da diziye yansıdığını söyledi. Dizi hayranlarının sosyal medyada övgülerde bulunduğu Cemre Baysel, çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor. İlk 5 bölümü beğeni toplayan Baht Oyunu dizisinde Kurban Bayramı nedeniyle 6. bölüm 27 Temmuz Salı gününe ertelendi.

Baht Oyunu hayranları yeni bölümü sabırsızlıkla beklerken, fragmanlar da izleyicileri keyfini yerine getirdi. Bora’nın, Ada’yı da kampa götürmesi kıskançlıklarda tavan yapıyor!

Tuğçe, kampa Bora ile beraber gideceğini düşünürken şok bir haber alıyor. Bora ona, Ada’nın da geleceğini söylüyor. Rüzgar’ın da kampa katılmasıyla ortalık fena karışıyor. Bora’nın, kampta Ada ile uyuması ise, Tuğçe ve Rüzgar’ı fena halde öfkelendiriyor. Dans aktivitesi de, kıskançlıkların gün yüzüne çıkmasını sağlıyor.

Bora ve Ada’nın yakınlaşması tüm oyunu bozuyor! Bora ve Ada’nın yakınlaşmasından rahatsız olan Rüzgar Tuğçe’yle konuşur. Ada, Rüzgar’la aralarında bir şey olmadığına dair Bora’yı ikna etmeye çalışır. Öte yandan ortaya çıkmasından korkulan gerçekler artık kapıya kadar gelmiştir. Bora ise gerçek Ada’nın peşindedir.