Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisine hüzün çöktü, bir ünlü diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisine hüzün çöktü, bir ünlü diziden ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinde yine olaylar bitmek bilmiyor… Mesut ve Rıza Baba’nın başına gelenler 15. sezonda heyecanı daha da artırıyor. Oğlu Tunç’un yaşadığı dram ile Mesut karakteri bir süredir gündemdeydi… Rıza Baba ise bu sefer bir terör örgütünün hedefi oluyor. Evi yakılıyor, silahlı adamlar tarafından basılıyor.

Heyecanın yüksek olduğu 20 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 566. yeni bölümden görüntüler paylaşıldı. Dizide Rıza Babanın eşi Ayla ölümle pençeleşiyor! Rıza Baba, “40. yılımız biliyor musun? Onu benden alırlarsa, o kırk yıldan sonra tek başıma ne yaparım ben Mesut” diyerek yürek yakıyor.. Dizide Ayla Soylu karakterine Hülya Kalebayır hayat veriyor. Tiyatroculuktan gelme olan ünlü oyuncu, veda mı edecek, yoksa heyecan yükseltmek için mi bu sahne yazıldı. Henüz bilinmiyor. Dizinin hayranları bir hayli meraklı ve yeni bölüm de heyecanla bekleniyor.

Arka Sokaklar dizisine hüzün çöktü, bir ünlü diziden ayrılıyor mu? 7

Dizinin 566. yeni bölümünde Servan, örgütüne başarılı operasyonlar düzenleyen ekibe kin beslemeye devam etmektedir. Ümit Amiri infaz ettikten sonra hedefine Rıza Babayı alır. Rıza Baba ve ailesi gece uyudukları sırada Servan ve adamları evi kundaklarlar.

Yanmaya başlayan evden çıkmaya çalışan Soylu Ailesi, terör örgütünün açtığı yaylım ateşi yüzünden tekrar eve sığınırlar. Bir taraftan alevler, bir taraftan silahlar ailemizi ölümle karşı karşıya getirir.

Bu saldırı sonrasında Rıza Babanın eşi hastanelik olur. Yoğun bakıma alınan Ayla, ölümle yüz yüzedir. Dışarıda ise, Soylu Ailesi ondan gelecek mutlu haberi beklemektedir. Özellikle Rıza Baba, hayat arkadaşının düştüğü durumdan dolayı perişan haldedir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!