Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisine sosyal medyada büyük tepki!

Arka Sokaklar dizisine sosyal medyada büyük tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 sezonu geride bırakan Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisi yolculuğuna devam ediyor. 16. sezona geçen hafta başlayan dizinin dün akşam 596. bölümü yayınlandı. Dizinin bazı sahnelerine yönelik ciddi eleştiriler sosyal medyada yer aldı.

Özellikle aşı karşıtları bir sahnede hastanenin yoğun bakımında yatan tüm koronavirüs hastalarının aşısız ve durumlarının da ağır şekilde gösterilmesine tepkide bulundu. Bunun aşı yaptırmak istemeyen insanlara karşı ağır bir tahrik olduğunu belirten bazı izleyiciler, tepkilerini twitter ortamında gösterdi. Arka Sokaklar dizisi de bu tepkiler sonrası gündemin en çok konuşulan konularından birisi olarak öne çıktı.

İzleyiciler dizideki bu sahneler ile insanların korkutulmaya çalışıldığı ve aşılı olanlar ile aşısız olanlar diye bir ayırımcılık sergilendiği yönünde eleştiriler yaptı. Bunun bir algı operasyonu olduğu şeklindeki eleştiriler sonrasında Arka Sokaklar dizisine yönelik suç duyurusu yapılması gibi çeşitli ifadeler ortaya konuldu…

Sosyal medyada binlerce kullanıcı paylaşım yapınca Arka Sokaklar etiketi de kısa sürede gündemin en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Tepkiler gece de devam etti ve 30 binin üzerinde paylaşım yapıldı. Ayrıca Kanal D’ye boykot yapılması yönünde de bir başka etiket açılarak tepkiler devam ettirildi. Bu boykot çağrısı için de 40 binin üzerinde paylaşım yapıldı.

Arka Sokaklar dizisine sosyal medyada büyük tepki! 7