Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisini ayrılık havası sardı, iki karakterin durumu kritik!

Arka Sokaklar dizisini ayrılık havası sardı, iki karakterin durumu kritik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi, 15. sezonuyla yoluna devam ediyor. 571 bölümü yayınlanan dizinin, 8 Ocak akşamı 572. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Hem Mesut hem de Selin’in başından geçenler izleyicileri bir hayli üzecek.

Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut, Servan’ın elinde ölüm kalım mücadelesi veriyordu. Tüm ekip de onu arıyordu. Ancak bir başka kötü gelişme daha yaşanacak. Dizinin sevilen bir başka karakteri olan, Oya Okar’ın canlandırdığı Selin’in bıçaklandığını izleyeceksiniz. Dizinin hayranları Selin’in yapımdan ayrılma ihtimali üzerine böyle bir şey olmamasını istediklerini belirten yorumlar yazmaya başladı.

Korumak istediği adamı kurtaran Selim, Bekir’in bıçağına hedef olacak. Sırtından bıçaklanan Selin, kanlar içinde yere yığılıyor. Fragmandaki bu görüntüler dizi hayranlarını şoke etti. Herkes Mesut’un kurtulmasını beklerken, Selin’in yaşadıkları şaşkınlık yaşattı.

“Mesut ölmesin derken, Selin mi ölüyor yoksa” diye yorum yapan dizi hayranları Arka Sokaklar’da bir ayrılık olmasını istiyor. İşte 572. bölüm fragmanı:

Selin, korumaya çalıştığı bir kişi yüzünden sırtından bıçaklanıyor! İşte dizinin 572. bölümünde yaşanacakların detayı:

Selin, görev başındayken başına korkunç bir olay gelir. Husumetli iki kişinin tartışmasını engellerken başına neler geleceğinden habersizdir. İki adamın aralarındaki tartışma giderek büyür. Adamlardan bir tanesi belinden çıkardığı bıçakla diğer adama hamle yapar. Selin ise, gayriihtiyari olayın ortasına kendini atar. Korumak istediği adamı kurtarır; fakat, diğer adam onu sırtından bıçaklar. Selin, kanlar içinde yere yığılır.

Diğer tarafta Hüsnü, kendisini çok hoşnut etmeyen bir görevle karşı karşıya kalır. Rıza Baba, çözülmesi gizli kimliğe bağlı dosyada Hüsnü’ye görev verir. Hüsnü gizli görevle, bir yoga merkezindedir. Kadınların yoğun olduğu merkezdeki bu durumu sevgilisi Esra ile içinden çıkılmaz bir hale dönüşür.

Hakan ise, kuyumcu soygununu yapan Zafer ile karşı karşıya kalır. Hukuk sisteminin açığını kullanan Zafer içeriden çıkmış, eşi Ceren’in kapısına dayanmıştır. Zafer’in eşi ve çocuğuna yardım eden Hakan, olay yerindedir ve ortalık karışır. Hakan, Ceren ve kızını kurtarmak için Zafer’i fena pataklar. Zafer, Hakan’dan şikayetçi olunca Rıza Baba bu konu ile ilgili uyardığı Hakan’ı görevden alır.