Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor senaristleri bu sefer baltayı taşa vurdunuz!

Mucize Doktor senaristleri bu sefer baltayı taşa vurdunuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi, 2. sezonuyla 2021 yılında da ilgi görmeye devam edecek yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterine hayat verdiği dizinin geçen hafta yeni bölümü yılbaşı nedeniyle yayınlanamamıştı.

Mucize Doktor’un 44. yeni bölümünü 7 Ocak Perşembe akşamı izleyebileceksiniz. Yeni bölümden yeni görüntüler de yayınlandı. Ali ve Nazlı arasına Ezo tam olarak giriş yaptı. Ancak, Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo karakteri ile Ali’nin başa çıkması hiç mümkün değil… 44. bölüm fragmanında Ali diyor ki, “Kendisi ile arkadaş olmaya karar verdim. Umarım ayın evde yaşamaya başlayınca kararım değişmez” diye konuşuyor. İşte bu sözler de izleyicileri bir hayli rahatsız etti.

Bir yanda Nazlı gözü yaşlı bir şekilde sevdiği adamı başka kadına kaptırdığını gördükçe üzülüyor. Aynı zamanda Ali ise yepyeni bir hayata doğru adım adım ilerliyor… İşte bu noktada da dizi hayranlarının senaristlere ciddi bir eleştirisi var… Ali Vefa, Nazlı ile aynı evde yaşama fikrine alışamamış bunu büyük bir mesele yapmıştı.

Ancak Ali ve Nazlı’yı bu noktaya götüren olaylar çok önceden başlamıştı. Yani aynı hastanede çalışmaları, birbirlerini beğenmeleri, çıkmaya başlamaları, özel anlar yaşamaları ve bunlar gibi… Bunca sahneden sonra Ali, Nazlı ile birlikte yaşama fikrini kabullenememişti.

Mucize Doktor senaristleri bu sefer baltayı taşa vurdunuz! 7

Ancak şimdi daha yeni tanıdığı ve huyunu suyunu dahi bilmediği Ezo ile nasıl olacak da aynı evde yaşayacak. Bu duruma sosyal medyada yapılan eleştiriler şöyle:

“Sevdiği kadınla aynı evde yaşamak istemediği için ayrılan Ali’ye, tanımadığı kızla aynı eve çıkma şoku.”

“Kız yeni geldi. Ali, Nazlı’yal ne kadardır sevgili. Bence öylesine delirttiler. Ali ve daha doğru düzgün tanımadığı bir kızla birlikte yaşamak. Düşünmesi bile ürpertiyor.”

“Aynı evde Ezo ile yaşarken sorun yok da Ali neden Nazlı ile yaşayacağın zaman bu kadar sorun ettin.”

“Yok Ali ile Ezo aynı evde mi yaşayacak. İnşallah telafi ederler bu büyük hatayı, hala şoktayım.”