Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisi sezon finalindeki bilmeceden yeni ipucu var!

Sadakatsiz dizisi sezon finalindeki bilmeceden yeni ipucu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi Çarşamba akşamlarının sevilen yapımlarından birisi. Dizinin sezon finali 2 Haziran Çarşamba günü olacak.31.bölümü ile birlikte ekrana ara verecek olan dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayından itibaren ekranda olması bekleniyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizininin 31. bölümünden ilk fragman yayınlandığı izleyiciler çok şaşırmıştı. Fragman o kadar karışıktıki, izleyiciler farklı düşünceler içine girmişti. Kimi dizi hayranları ilk sezonda yaşanan her şeyin Derin’in rüyası ya da parayonası olabileceğine yönelik düşünceler ortaya koymuştu.

Sadakatsiz’in 31. bölüm sezon finali tam anlamıyla bir bilmeceye dönüştü. Bu bilmeceden de yeni bir ipucu ortaya çıktı. Dizinin sezon finalinden yeni görüntüler yayınlandı.

Ortaya çıkan gerçek şu; Derin geçmişiyle hesaplaşıyor! Derin’in Volkan ile olan ilişkisinde ortaya yeni gerçekler çıkıyor! Yani ilk sezonda yaşananlar bir rüya veya paronaya değil. Dizide sadece geçmişe dönülerek bazı detaylar izleyicilerle buluşturulacak.

Dizi hayranları bu duruma çok da anlam veremedi.Neden geçmişe dönülüyor ve neden eski sahneler tekrar izleyicilerin karşısına getiriliyor? Bu tür sorular sosyal medyada sorulmaya başlandı. Sadakatsiz’in sezon finali daha şimdiden büyük merak uyandırdı.

Sadakatsiz sezon finaliyle 2 Haziran Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!