Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde izleyiciyi şoke edecek gelişmeler üst üste geldi

Kardeşlerim dizisinde izleyiciyi şoke edecek gelişmeler üst üste geldi

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmaya devam ediyor. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği dizinin şimdiye kadar 12 bölümü yayınlandı. Kardeşlerim dizisinin 13.yeni bölümünü 15 Mayıs Cumartesi akşamı izleyeceksiniz.

Ömer ve Suzan’ın durumları yeni bölümde öne çıkacak. Suzan’ın annesi olduğunu öğrenen Ömer, daha yaşadığı bu şoku atlatamadan hiç düşünmediği bir tavırla karşılaştı. Annesi Suzan, Ömer’den tüm haklarından vazgeçmesini istedi. Ancak Suzan’ı ölümden kurtaran kişi de yine Ömer olacak.

Dizinin yeni bölümünde Asiye, Doruk’u affedecek mi? İşte bu sorunun da yanıtı ortaya çıkacak. Doruk, Asiye’nin kalbini kazanmak adına büyük bir çaba sergileyecek. Ömer büyük dertlerle uğraşırken, Suzan’ın planları da bitmeyecek. Harika ise Asiye’yi Doruk’tan uzaklaştırmak için her şeyi yapmaya kararlı.

Kardeşlerim dizisinde “Bir yalanla başlayan her şey, bir hayal kırıklığıyla biter” sözünü haklı çıkartan sahneleri yeni bölümde izleyeceksiniz. 13. bölüm fragmanında da önemli detaylar var. İşte yeni bölümden görüntüler ve yaşanacakların detayı:

Kardeşlerim dizisinde izleyiciyi şoke edecek gelişmeler üst üste geldi 7

Ömer yaşadığı şokun etkisiyle savrulurken, Kadir kardeşine sahip çıkmak, evi geçindirebilmek için çareler aramaktadır. Suzan, Akif’ten intikam almak için bir plan yapar. Harika, Ömer’in kardeşi olduğunu asla kabullenmeyeceğini herkese ilan eder.

Şengül, Ömer’e sahip çıkmayan Suzan’ın karşına dikilip tehditler savururken, çocuklar birbirlerine bağlılıklarının gücüyle yaşam mücadelelerine devam ederler. Suzan’ın yaptığı sinsi plan, beklenmedik bir şekilde Ömer’i büyük bir tehlikeye atar.