Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’da Selin ve Mesut birleşsin diyenlere yeni şok!

Arka Sokaklar’da Selin ve Mesut birleşsin diyenlere yeni şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Arka Sokaklar dizisinde 6 sezondur izleyicilere dert olan bir mesele var. Şevket Çoruh ile Oya Okar’ın canlandırdıkları Mesut ile Selin’in hikayesindeki inişli çıkışlı anlar sürekli gündem oluyor. Bu iki karakterin evlenmesini isteyen izleyiciler, yaşanan aksiliklerden hep şikayet etti.

Senaristler de aslında karakterlere yönelik ilginin azalmasından korktukları için bu adımı atmıyor ve atmayacaklarını da belirtiyorlar… Arka Sokaklar dizisi Cuma akşamları yine en çok izlenen yapımlardan olmayı başarırken, bu başarıda Selin ve Mesut karakterlerine olan ilginin de payı büyük.

Arka Sokaklar hayranları dönem dönem sosyal medyada kampanyalar yaparak senaristleri etkilemeye çalışıyor. Ancak Selin ve Mesut’u evlenmesini bırakın, ayrılmamasına da razı olan bir hayran kitlesi oluştu. Zira senaristler bu iki karakteri ayırdıkça dizi hayranları bu durumdan rahatsız oluyor.

Arka Sokaklar dizisinin 589. bölümünde yine benzer bir sahne vardı. Dizi hayranları yine bu ikilinin ayrıldığına şahit oldu. Arka Sokaklar 589. Bölümde Savcı Faruk, Mesut’u Selin’den uzaklaştırmak için onu doğuya özel göreve gönderiyor!

Selin’in üniversite yıllarındaki eski sevgilisi Savcı Faruk, zor bir dosya için Mesut’u doğuya göndermeyi başarır. Selin’in haberi yoktur bu durumdan; çünkü Mesut da, ona bu görevi söylememiştir.

Selin, Rıza Babadan olayı öğrenince çok öfkelenir. İşin içinde Faruk’un olması daha da, Mesut’un kendisine haber vermemesi daha daha da onu öfkelendirir. Mesut, doğuda görevini başarılı bir şekilde sürdürürken Selin, onun hayatından bir kez daha endişe eder.