Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı hayranları buruk, final bölümü çok duygusal olacak!

Sefirin Kızı hayranları buruk, final bölümü çok duygusal olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ikinci sezonu devam eden Sefirin Kızı dizisine veda vakti geldi. Sancar ve Mavi karakterlerinin hikayesi burada sona eriyor… Nare ile başlayan ama Mavi ile devam eden hikayenin son bölümleri Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek hayranlarını çok mutlu etti.

Her ne kadar Sefirin Kızı dizisi başladığı çok yüksek ilgiden sonra Neslihan Atagül’ün ayrılması ile farklı bir noktaya sürüklenmiş olsa da geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Bodrum’daki çekimler tamamlandı. Ekip, birbirlerine veda ederek ayrıldı. Şimdi de final bölümünün yayınlanması ile birlikte hikaye sona erecek.

Sefirin Kızı dizisinin 52. final bölümü 11 Mayıs Salı akşamı Star TV ekranında yayınlanacak. İzleyiciler son kez Sancar ve Mavi karakterlerini görecek. Finalde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizi hayranları, Sefirin Kızı’nın final bölümü fragmanını da buruklukla karşıladı.

Dizinin biteceği belliydi ama hayranlar son kez izleyeceklerini bildikleri için sosyal medyada veda mesajları ile duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Sefirin Kızı’nın yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi var. Şimdi yurt dışı satışları öne çıkacak. Engin Akyürek, röportajında yurt dışı satışlarından iyi dönüşler beklediğini söylemişti.

Sefirin Kızı dizisi iyi bir proje olarak da tanımlayan Engin Akyürek, bu projeden memnun bir şekilde ayrılıyor… Hayranları daha şimdiden yeni dizisini merakla bekliyor… Tuba Büyüküstün ise Netflix’te yayınlanacak ve 3 kadının hikayesini ekrana taşıyacak yeni dizi anlaşmasını yaptı bile…

İşte 11 Mayıs Salı akşamı Star TV’de yayınlanacak olan Sefirin Kızı final bölümü: