Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da şimdi intikam zamanı!

Arka Sokaklar’da şimdi intikam zamanı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinde Merve Oflaz’ın canlandırdığı Bahar karakterinin başına sıkıntılar gelecek. Dizinin 22 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 574. bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Arif Müdür’ün bile Ankara’dan gelip de Hakan’a Bahar’ı koruyamadığı için kızdığı yeni bölüm, bir hayli aksiyonlu geçecek. Peki neler olacak? Hakan, Bahar’ın intikamını almak için Zafer ile karşı karşıya kalıyor!

Ekip, Bahar’ın düştüğü durum yüzünden çok öfkelidir. Özellikle Hakan, sevdiği kadının kendi yüzünden zor zamanlar geçirmesine hayıflanmaktadır. Bir an önce Bahar’a zarar veren Zafer’in bulunması gerekmektedir. Açığa alınan Hakan, Zafer’in izini bulmuştur. Bu bilgiyi paylaşmak için Asayiş Şubeye geldiğinde tatsız bir olayla karşılaşır.

Bahar’ın dayısı Arif de oradadır. Arif, Hakan’a sert sözlerle saldırmaya çalışır; fakat, ekip tarafından durdurulur. Rıza Baba, Hakan’ın verdiği bilgilerle operasyonu başlatır. Zafer, ekibin baskınından son anda kurtulsa da, kaçacak yeri kalmamıştır artık. Kovalamacadan sonra Hakan ile Zafer karşı karşıya kalır. Hakan, silahını Zafer’e doğrultur. Ekip arkadaşları Zafer’i öldürmemesi için ona seslenirler. Hakan, kararlıdır.

Zafer’in elindeki Bahar’a ne oldu? Hakan, Zafer’i öldürecek mi? İşte bu soruların yanıtlarını önümüzdeki bölümde alabileceksiniz. Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de! İşte Arka Sokaklar 574. bölümünden 2. fragman: