Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi olmasa Şevval Sam ciddi bir sorunu olacaktı!

Yasak Elma dizisi olmasa Şevval Sam ciddi bir sorunu olacaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam, pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde Ender isimli karaktere hayat veriyor. Ünlü oyuncu abartılı bir karaktere hayat verirken, elinden geldiğince oyunculuk tarzında da abartıya kaçtığını söylemişti.

Eda Ece ve Nesrin Cavadzade ile birlikte Yasak Elma’nın 4. sezonda da bu kadar başarılı bir yapım olmasında Şevval Sam’ın büyük katkısı bulunuyor. Annesi Leman Sam ile birlikte kameralarca görüntülenen ünlü oyuncu, yaptığı açıklamalarla da dikkatleri çekti.

Yılbaşını karavanda geçirdiği iddiasının doğru olmadığını belirten oyuncu, “Çalışıyoruz, deli gibi setteyiz. Biz çalışıyoruz” diyerek izin günü olduğu için annesini görmeye geldiğini ifade etti. Dizinin iyi gittiğini ve bir hayli entrikalı sahneler olduğunu ifade eden Şevval Sam, “Yasak Elma bu, entrika olmayacak da ne olacak?” diye konuştu.

Bu sene yılbaşını pek algılayamadığını belirten oyuncu, neşesinin olmadığını ifade etti. Sahneye çıkmayı da çok özlediğini ifade eden Sam, “İnanılmaz özledik. Bir doygunluk vardı izleyicide. Şimdi o kadar çok özledi ki insanlar, pandemi bitip de konserler başladığında müthiş bir susamışlık olacak insanların içinde ve çok daha coşkulu konserler bizi bekliyor olacak” açıklamasında bulundu.

Müzisyenlerin pandemi döneminde çok zorlandığını da vurgulayan ünlü oyuncu, kendisini kurtaran şeyin ise Yasak Elma dizisi olduğunu anlattı. Şevval Sam, şöyle konuştu: “Olabilirdi, sadece müzik ile yaşayanlar için çok zorlayıcı oldu bu süreç. Çok zorlardı. Dizi olmasaydı, çok zor olurdu gerçekten benim için.”