Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da son alınan kararı duyan şaşkına dönüyor!

Arka Sokaklar’da son alınan kararı duyan şaşkına dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Arka Sokaklar dizisi 15. sezonu ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kanal D’nin çok sevilen dizisinde sezon finaline 3 bölüm kaldı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Alp Korkmaz, Yüsra Geyik gibi isimlerin başarılı performanslar sergilediği Arka Sokaklar dizisi, yakında sezon finali yapacak. Yeni bölümde izleyicileri sarsacak bir ayrılık kararı var.

Türk televizyon kanallarının en uzun süreli projesi unvanına sahip olan dizi, 15. sezonunda da tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde ederek başarısını birçok kez kanıtladı. 18 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan 594.bölümü ile birlikte ekrana ara verecek olan dizi, yaz aylarında hayranlarını meraklandıracak ve muhtemelen de Eylül ayında yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.

Sezon finaline 3 bölüm kaldı. 4 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 592.bölüm fragmanı da yayınlandı ve bazı bilgiler ortaya çıktı. Rıza Babanın, Ali’ye olan öfkesi dinmek bilmiyor! Ali ile Pınar arasında boşanma konusu izleyicileri rahatsız edecek. Bu ayrılık kararı çok üzücü sonuçlar doğuracaklar gibi gözüküyor.

Rıza Baba, Ali’nin kızı Pınar’a yaptıklarını unutamıyor. Ali, olayı anlatmak istese de, başarılı olamıyor. Ekip arkadaşları ile de arası açılan Ali, polis evinde kötü bir yaşam sürüyor. Pınar, hala yaşadıklarına inanamaz halde büyük bir acı çekiyor. Kimseyi dinlemeyen Rıza Baba geri dönülmesi zor bir karar alıyor. Kızı Pınar ile Ali’nin boşanma işlemlerini hızlandırıyor. Bu kararını duyanlar büyük şok yaşıyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma günü 20.00’da Kanal D’de!