Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın finalinden sonra Aslıhan Güner’den yeni proje mi geliyor?

Kuzey Yıldızı’nın finalinden sonra Aslıhan Güner’den yeni proje mi geliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ünlü oyuncu Aslıhan Güner hayranlarına hoş bir sürpriz yaptı. Önceki hafta 64. bölümü ile birlikte final yapan Kuzey Yıldızı dizisi büyük başarı kazanmıştı. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisi başrolde çok başarılı işlere imza attılar.

Karadeniz kızı Yıldız karakterinde çok başarılı bir performans sergileyen Aslıhan Güner, 2 yıldır dizi sayesinde en çok konuşulan, gündem olan kadın oyunculardan birisiydi… Dizi bitti ama Güner’in sosyal medyadan sürprizleri bitmedi.

Aslıhan Güner, dizinin finalinin ardından ilk değişikliği saçlarını eski haline çevirerek yaptı. Kendi saçlarına geri dönen ve kızıl renkten vazgeçen Güner, birçok hayranını hem şaşırttı hem de üzdü. Güner’in hayranları onu kızıl saçları ile çok beğeniyordu.

Ancak oyuncu hem saçlarını normal haline getirdi hem de kısaltarak yeni bir imaj oluşturdu. Oyuncu, bunu yaptığı paylaşımı ile sergilerken, bir de müjde verdi.

Kuzey Yıldızı'nın finalinden sonra Aslıhan Güner'den yeni proje mi geliyor? 16

Aslıhan Güner, iki gündür hayranlarını yeni imajı konusunda merakta bırakmıştı. Yaptığı paylaşım ile yeni imajını ortaya koyan oyuncunun “Bir takım sürprizler mi?” şeklindeki mesajı da hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Ünlü oyuncunun yeni bir projesinin olduğunu düşünen hayranlar bu sürprizi şimdiden çok merak ediyor.

Güner yeni bir diziye mi başlayacak? En çok sorulan soru bu… Kuzey Yıldızı final yaptı ve Aslıhan Güner teklif üstüne teklif alıyor.

Gelen tekliflerden birisi de Fox TV’de yayınlanacak olan Uzak Şehrin Masalı’ydı ve Güner’in proje ile anlaştığı konuşuluyor.