Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan 4 ünlü gitti, 1 ünlü geri döndü!

Arka Sokaklar’dan 4 ünlü gitti, 1 ünlü geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ detay – Kanal D ekranında Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor… 16. sezonu öncesinde hazırlıklar sürürken, yeni sezonda kimlerin olmayacağı da bir bir ortaya çıktı.

Yüsra Geyik ve Onur Bay ile başlayan bu ayrılık süreci, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz ile devam etti. Kanal D ekranında yeni sezonda ana kadrodaki isimler ise yerlerini koruyor. Bir ara Hüsnü Çoban ve Rıza Soylu karakterlerini canlandıran Özgür Ozan ile Zafer Ergin’in ayrılacakları yönündeki iddialar doğru değil.

Arka Sokaklar dizisinde veda eden isimler 4 tane oldu. Ancak bir tane eski oyuncu da geri dönüş yapıyor. Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel, yeni projelerde yer almak ve kendisini geliştirmek adına diziye 2019 yılında veda etmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Metin karakteri hikayeye geri dönüyor.

Arka Sokaklar'dan 4 ünlü gitti, 1 ünlü geri döndü! 7

Hüsnü Çoban’ın çocuklarından Zeliha ve Tekin ayrıldıktan sonra son 2 sezondur olmayan Metin’in geri dönmesi, hikaye noktasında bir dengeleme olarak göze çarpıyor.

Diziye yakında 2 yeni ismin daha katılacağı da ortaya çıkacak. Birisi kadın, diğeri erkek olan bu karakterlerin ve kimlerin canlandıracağının henüz netleşmediğini belirtelim.

Arka Sokaklar dizisi Eylül ayında yeniden ekranda olacak.594 bölüm yayınlanan dizinin çekimleri için de önümüzdeki hafta dizi ekibi sete çıkacak.