Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinden iki ünlü isim ayrıldı!

Gönül Dağı dizisinden iki ünlü isim ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibi yakında bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizide ayrılıklar konusu yeniden gündeme geldi… Hatırlanacağı üzere Haziran ayında Cam Tavanlar dizisine geçiş yapan Utku Ateş’in dizideki rolünün devam edip etmeyeceği tartışması yapılmıştı.

Cam Tavanlar dizisi nedeniyle ekipten ayrıldığı ortaya çıkan Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakterinin hikayede tamamen gözden çıkarılmaması ve uzunca bir süre olmayacağı mesajının verilmesi hayranlarını çok üzmüştü.

Elif ile Serdar aşkını çok isteyen dizi hayranları, Utku Ateş’in diziden gitmesine büyük tepki gösterdi ve geri dönmesini çok istediklerini belirten binlerce yorum bıraktı.

Gönül Dağı dizisinden iki ünlü isim ayrıldı! 11

Cam Tavanlar dizisi 8. bölümü ile birlikte geçtiğimiz hafta final yapınca, Gönül Dağı hayranları Serdar karakterinin yeniden hikayeye döneceğine daha çok inanmaya başladı. Ancak dizinin ikinci sezonunda Utku Ateş’in yer alacağına dair yeni bir bilgi de yok.

TRT1 dizisine veda eden bir başka isim de ortaya çıktı. Dizide Fadime karakterine hayat veren Cemre Melis Çınar’ın ikinci sezonda hikayede yer almayacağı ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisinden iki ünlü isim ayrıldı! 12

Çınar, son dönemde rolleriyle bir hayli öne çıktı. Elif dizisiyle 2014 yılından itibaren setlerde yer alan genç oyuncu, 2019 yılında ise bir başka günlük dizi Yaralı Kuşlar’da başarılı oyunculuk sergiledi. Cemre Melis Çınar, Kırmızı Oda dizisindeki Süreyya karakteri ile de çok konuşuldu. Oyuncu, Gönül Dağı dizisindeki Fadime karakterinden sonra Kefaret dizisinde Berna olarak da son dönemde 3 farklı karakteri canlandıran isim olarak dikkatleri çekti.

Dizi hayranları bu ayrılığa da üzüldü. Gelen kulis bilgileri hikayenin yeni sezonda yeni karakterler olmadan devam edeceği şeklinde.