Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan ayrılanlara yenileri ekendi! Neden genç oyuncular bir bir diziyi terk ediyor?

Arka Sokaklar’dan ayrılanlara yenileri ekendi! Neden genç oyuncular bir bir diziyi terk ediyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Arka Sokaklar dizisinden ayrılanlar peki perde arkasındaki gerçek ne? Türk televizyon tarihine damgasını vuran dizi Arka Sokaklar. Bugüne kadar ekranda bulunan tüm yapımlar arasında en uzun süreli olan proje… Kanal D ekranında 15. sezonu tamamlanan dizinin 16. yeni sezonu için de başrol oyuncuları ile anlaşmalar yapıldı. Ana kadrodaki isimlerden bazılarının ayrılması ise herkesi şaşırtıyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar dizi ile yollarına devam edecekler. 16. sezonda ana ekipten giden olmayacak. Ancak yıllardır kadroda olan ve peş peşe ayrılıkları ortaya çıkan isimlerin neden diziyi bıraktıkları da sorgulanmalı.

Arka Sokaklar dizisine en son veda eden isim Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz oldu… 15 yıldır dizide bulunan Yüsra Geyik ve Onur Bay da ekibe veda etmişti. Ayrıca 3 yıldır dizide olan Merve Oflaz’ın da ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Arka Sokaklar’dan ayrılan Onur Bay hemen kendisine yeni bir dizi buldu. Fox TV’de ilk sezon başarılarla dolu olan Son Yaz dizisinde artık Onur Bay’ı izleyeceğiz. İlk kez Tekin karakterinden çok farklı bir karaktere hayat verecek olan Onur Bay, diğer ayrılan isimler gibi artık farklı roller canlandırmak istemesi nedeniyle ayrıldı.

Arka Sokaklar'dan ayrılanlara yenileri ekendi! Neden genç oyuncular bir bir diziyi terk ediyor? 9

Yüsra Geyik’in de durumu aynı. Zira oyuncu Zeliş karakteri ile 15 yılıdır dizide yer aldı ama kariyeri ve oyunculuk yetenekleri noktasında üzerine daha fazla koyamadı. Çünkü kendisini geliştirecek yeni rollerde yer alamadı. Yüsra Geyik de Onur Bay gibi artık yeni roller istiyor ve kendi kişisel gelişimi için ayrılık kararı almak durumunda kaldı.

Arka Sokaklar'dan ayrılanlara yenileri ekendi! Neden genç oyuncular bir bir diziyi terk ediyor? 10

Alp Korkmaz da 1981 doğumlu başarılı bir isim ve Arka Sokaklar’dan sonra yeni rollerle hayranlarının karşısına çıkma isteğini gerçekleştirmiş olacak.

Merve Oflaz ise son yıllarda dizide yer alan bir isim. Ancak kendi adına artık yeni rollerde yer almak, yeni projelerle kendini geliştirme hedefi Merve Oflaz için de geçerli.

Arka Sokaklar'dan ayrılanlara yenileri ekendi! Neden genç oyuncular bir bir diziyi terk ediyor? 11

Arka Sokaklar dizisi oyunculuk ve deneyim noktasında artık genç isimlere yeterli gelmediği için ayrılıklar arttı.