Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın başarı sırrını Zafer Ergin verdi!

Arka Sokaklar’ın başarı sırrını Zafer Ergin verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Kanal D ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar, 15. sezonu da bitirmeye doğru ilerliyor. Bu kadar zaman geçmesine rağmen hala izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam eden dizinin başarı sırrını ise Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin anlattı.

Usta oyuncu daha önce yaptığı açıklamalarda bir 15 yıl daha rol alabileceklerini söyleyerek aslında ekibin ne kadar memnun olduğunu ifade etmişti. Ergin, “Başarı sırrını neye bağlıyorsunuz?” sorusu üzerine, şöyle konuştu: “Çok güzel oynuyoruz da ondan” diyerek kahkaha attı.

Dizinin halka çok yakın bir proje olduğunun altını çizen oyuncu, Rasim Öztekin’in 62 yaşında vefatını da değerlendirdi. Tüm tiyatro camiasını çok üzen bir durum olduğunu belirten Ergin, “Tanrı rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın. Söyleyecek hiçbir şey yok” dedi.

Pandemi nedeniyle birçok kayıplar yaşanmasına da değinen oyuncu, hekimlerden vefat edenler de olduğunu belirterek, “Tanrı hepsine kolaylık versin” ifadesini kullandı.

Teknolojik olanakların gelişmesi ile sektörün de dijitale kaydığını ifade eden oyuncu, şartlar ve olanakların da geliştiğine değindi. Bazı televizyon kanallarının da dijitale dönecekleri tahmini yapan oyuncu, yeni nesil oyuncuların hepsinin de birbirinden iyisi olduğunu, alt yapılarına çok dikkat etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.