Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Hasan Ali Beyinden Eda Ece mesajı!

Yasak Elma’nın Hasan Ali Beyinden Eda Ece mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 73 yaşındaki Erdal Özyağcılar şimdilerde Yasak Elma dizisinde Hasan Ali Kuyucu karakteri ile izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin reytingleri iyi giderken, hikayenin de bir anda çok farklı bir konsepte evrilmesi ile dikkatler yine Yasak Elma’ya çevrilmişti.

Alışveriş merkezinde kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, 62 yaşında yaşamını yitiren Rasim Öztekin’in vefatına çok üzüldüğünü ifade etti. Şehnaz Tango’da 3 bölüm oynadıklarını ve çok doğru bir insan olduğunu belirten Özyağcılar, arkadaşına Allah’tan rahmet diledi.

Yasak Elma dizisinde koronavirise yakalanan Eda Ece ile ilgili bilgi veren oyuncu, “Aslanlar gibi yavrum, ooo çok iyi” dedi. Dizinin setinde her gün test yapıldığını ve neticenin alınmasının ardından da sete çıkabildiklerini anlatmıştı. Röportajda da yapımın korona konusunda çok titiz olduğunu anlatan oyuncu şöyle konuştu:

Yasak Elma'nın Hasan Ali Beyinden Eda Ece mesajı! 7

“Zaten bizim set çok dikkat ediyor. Gerçekten her gün sürüntüler alınıyor, okeyleniyor, set 15-20 dakika bekliyor. Netice alınıyor, ondan sonra motor diyoruz. Fatih (Aksoy) bu konuda çok titiz.”

Bazı yapımcıların genç oyuncuları sosyal medya takipçi sayısına göre tercih edebildiği hatırlatılınca da bu durum için “Yanlış tabii ki” diyen oyuncu, instagram’da hayranı çok olanların konservatuvara direkt alınmadığını da hatırlattı.