Ana sayfa Sosyal Medya Alper Saldıran için Masumlar Apartmanı deneyimi çok özel!

Alper Saldıran için Masumlar Apartmanı deneyimi çok özel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı isimli TRT1’in iddialı dizisinde Uygar karakterine hayat veren Alper Saldıran, sonrasında ise çok farklı bir konsept ile çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bile çok heyecanlandıran Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde yer almıştı.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin çekimleri tamamlandı. Tüm ekip projeyi heyecanla beklerken, dizinin çok farklı bir türde olması da dikkatlerin projenin üzerine yoğunlaşmasına neden oluyor. Alper Saldıran 8 bölümlük dizide nasıl bir rolde yer alacak, bu da merakla bekleniyor.

Şu sıralarda spor yaparak form tutmakta olan oyuncu TV100’ün sorularını yanıtladı… “Durmadan spor yapıyorum” diyen oyuncu, aynı zamanda devam eden projeleri olduğunu da ifade etti. Yeni projeler için toplantılar yapan oyuncu, kitap yazmaya da devam ediyor. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadığını ifade eden oyuncu, pandemi döneminde haftanın 5 günü 1,5 saat sporunu aksatmadığını da ifade etti.

Dizinin çekimleri için birçok yere gidip çekimlerin yapıldığını anlatan Alper Saldıran, şimdi de İstanbul’a geldiklerini söyledi. Pandemi endişesini bir kenara bırakıp artık hayata bakmak gerektiğini anlatan oyuncu, Masumlar Apartmanı’nın da çok güzel ve gerçek bir iş olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Orada benim oynadığım karakter de çok gerçek bir karakterdi. Bir bağımlıyı oynadım. Çok keyifliydi benim için, çünkü her zaman oynanabilecek roller değil bunlar, televizyonda…Bu anlamda benim için çok keyifli bir yolculuktu” dedi.