Ana sayfa Sosyal Medya Armağan Çağlayan müthiş haberi verdi! Huysuz Virjin’in hayatı film oluyor!

Armağan Çağlayan müthiş haberi verdi! Huysuz Virjin’in hayatı film oluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan dün Twitter hesabından çok güzel bir haber verdi. Çağlayan paylaşımında bir süre önce hayatını kaybeten sanatçı Huysuz Virjin’in hayatının filme çekileceğini duyurdu.

Türkiye’nin Huysuz Virjin lakaplı ilk drag queen’i, kanto sanatçısı ve sunucu Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı film oluyor. Sıra dışı hayatı, cesur davranışları ve yardımseverliğiyle tüm Türkiye’nin kalbine taht kuran Dursunoğlu ile ilgili filmin duyurusunu yapımcı Armağan Çağlayan duyurdu.

Armağan Çağlayan, dün takipçilerini çok heyecanlandıran paylaşımında şöyle dedi: “Huysuz Virjin filminin snopsisi yazıldı, bitti. Çok heyecan verici… Şimdi sıra senaryoda… Sanırım şahane bir biyografi geliyor…”

Armağan Çağlayan müthiş haberi verdi! Huysuz Virjin'in hayatı film oluyor! 5

Çağlayan’ın yazdığından da anlaşılacağı üzere proje henüz çok başında. Ancak hızla ilerliyor. Dolayısıyla film de şimdiden büyük merak uyandırdı.

Filmin ne zaman çekilmeye başlanacağı, nerede yayınlanacağı ve Huysuz Virjin’in kim tarafından canlandırılacağı henüz belli değil. Bilgiler geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Huysuz Virjin kimdir?

1932 yılında Trabzon’da doğan Seyfi Dursunoğlu, 1938 yılında ailesi ile İstanbul’a geldi. Lise hayatına önce Arnavutköy’de yer alan Özel Boğaziçi Lisesi’nde yatılı olarak başladı, ailesinin isteği ile 9. sınıfta Heybeliada’da yer alan Askeri Deniz Lisesi’ne gitmek zorunda kaldı. İki yıl sonra bir türlü adapte olamadığı Deniz Lisesi’nden ayrılarak Haydarpaşa Lisesi’ne geçti. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngiliz Filolojisi’ne başladı. Babasının iflas etmesi üzerine oradaki eğitimini yarıda bırakarak askere gitti. Askerliğini tamamladıktan sonra Sosyal Sigortalar Kurumunda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl SSK’de devlet memurluğu yaptıktan sonra işinden ayrıldı.

Armağan Çağlayan müthiş haberi verdi! Huysuz Virjin'in hayatı film oluyor! 6

1970’te Huysuz Virjin olarak önce küçük kulüplerde sahneye çıkmaya başladı. Ünü ağızdan ağza yayıldıkça daha büyük kulüplerden teklif almaya başladı. Her yıl İzmir Fuarı’nda sahneyi Türkiye’nin tanınmış solistleriyle paylaştı.

2007 yılında Radyo Televizyon Üst Kurumu (RTÜK) tarafından programının yayınlandığı televizyon kanallarına dolaylı olarak baskı yapıldığı ve sansür uygulandığını gerekçe göstererek Huysuz Virjin’i artık canlandırmayacağını açıkladı ancak 2012’de Show TV’de yayınlanan Huysuz’la Dans Eder misin? programını sundu.

KOAH hastası olan Dursunoğlu, 17 Temmuz 2020’de hayatını kaybetti. Dursunoğlu’nun isteği üzerine sanatçının tüm mal varlığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlandı.