Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinden sonra Kadir Doğulu yeni hedefini belirledi, herkesi şaşkına çevirecek!

Gecenin Ucunda dizisinden sonra Kadir Doğulu yeni hedefini belirledi, herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Alim Yapım isimli yapım şirketi üzerinde oyunculuğun yanı sıra yapımcı olarak da sektörde yer almaya devam ediyor. Yeni yeni projeler hazırlayan ve özellikle sinema sektöründe önemli işlere imza atma hevesindeki oyuncu, yeni projesini de duyurdu.

Seyfi Dursunoğlu’nun hayatının hikayesini anlatacak olan Huysuz Virjin isimli film için hazırlıklar başladı. Kadir Doğulu, Türk izleyicisinin ilgisini çekecek projeler yapılır ise sinema salonlarında ne kadar büyük bir izleyici ilgisinin yaşandığına dikkat çekti.

Bu konuda Bergen filminin başarısından bahseden Doğulu, ayrıca Çakallarla Dans 6 isimli filmin de çok iyi bir başlangıç yaptığını belirtti. Doğulu, şu sıralarda karısı Neslihan Atagül ile birlikte Gecenin Ucunda dizisinde başrolde yer alıyor.

Star TV ekranında yayınlanmakta olan dizinin hikayesi etkileyici olsa da reytingler izleyici desteğinin düşük kaldığını gösteriyor. Diziye yönelik bazı değişimler ile birlikte ilginin artacağı düşüncesini aktaran Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda’nın sezon sonuna kadar devam etmesini umut ettiklerini de belirterek bir hedef belirledi.

Ünlü oyuncu, Gecenin Ucunda dizisindeki başrol sorumluluğu devam ederken, aynı zamanda projenin yapım ortağı olarak da kariyeri adına önemli bir süreçten geçiyor. Dizinin özellikle yurt dışında beğenilmesi ve yabancı ülkelerdeki satışların iyi gitmesi de Kadir Doğulu’nun gururunu okşayan gelişmeler oldu.

Gecenin Ucunda dizisinden sonra Kadir Doğulu yeni hedefini belirledi, herkesi şaşkına çevirecek! 7

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda için kritik bir eşikte bulunduğu sırada sinema sektöründe Huysuz Virjin karakterinin yaratıcısı olan Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını anlatan film için de şöyle konuştu:

“Çok gurur duyuyorum. Huysuz Virjin, rahmetli Seyfi Dursunoğlu başarı hikayesidir. Özel hayatını çok basit, çok saklı, üstü kapalı yaşıyor olmasıyla alakalıydı. Oradaki çalkantıları, acıları, üzüntüleri, aile yaşantısı, orada onu o kadar güçlendirmiş ki Huysuz Virjin olarak Türk halkının bütün bireylerinin gönlüne taht kurabilmiş. Böyle bir beyefendinin hayatını perdeye aktarabilme fırsatına eriştiğim için inanılmaz gurur duyuyorum. Umarım layığı ile sonuna kadar götürebiliriz.”