Ana sayfa Dizi Haberleri Adını efsaneler arasına yazdıran dizi Sen Çal Kapımı bu akşam veda ediyor!

Adını efsaneler arasına yazdıran dizi Sen Çal Kapımı bu akşam veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam yayınlanacak final bölümüyle sona eriyor. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada milyonlarca hayran edinen dizi, adını çoktan unutulmazlar arasına yazdırdı bile.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı’da artık sona gelindi. Bir ara reytingleri bir hayli düşen ancak strateji dehasıyla Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen Sen Çal Kapımı Türk dizi tarihinin en iyileri arasındaki yerini aldı.

MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü 8 Temmuz 2020’de yayınlandı. 39 bölüm yayınlandıktan sonra 17 Nisan 2021’de sezon finali yaptı. Gerekçe reytinglerinin çok düşük olmasıydı. Sen Çal Kapımı dizisi bir süredir düşük reytinglerine rağmen yurt dışında büyük ilgi görmesi nedeniyle devam ediyordu.

Adını efsaneler arasına yazdıran dizi Sen Çal Kapımı bu akşam veda ediyor! 8

Yaklaşık dört aylık aradan sonra Sen Çal Kapımı 8 Eylül 2021’de yeni sezonuyla ekrana gelmeye başladı. Yeni sezonunda izleyiciyi bambaşka bir hikaye karşılamıştı. Son bölümden itibaren beş-altı yıllık bir zaman atlaması yaşanmış ve Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karşımıza bir anne olarak çıkmıştı.

İkinci sezonda Eda ile Kerem Bürsin’in canlandırdığı Serkan yeniden bir araya geldi, evlendi ve ikinci çocuklarını dünyaya getirdi. 13 bölüm süren ikinci sezonun son tarihi çok önceden verilmişti. Dizi, aylar öncesinden belirtildiği gibi bu akşam 52. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Adını efsaneler arasına yazdıran dizi Sen Çal Kapımı bu akşam veda ediyor! 9

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in tüm dünyaya adını duyurmasını sağlayan, Türkiye’de hem reytinglerde hem de sosyal medyada rekorlara imza atan Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam son bölümüyle Fox TV ekranında olacak.

Dizinin son bölümünde şunlar yaşanacak:

Eda ve Serkan baş başa zaman geçirmek için dağ evine giderler ve yolda kalırlar. Ormanda Eda’nın doğum sancıları başlar. Eda, doğumu Serkan’ın yaptırmasını ister, Serkan ise onu hastaneye yetiştirmekte kararlıdır. Bu arada herkes farklı nedenlerle hastanede bir araya gelir, bir tek Eda ve Serkan yoktur.