Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’nun acımasız Kudret’i Nursel Köse, Üç Kuruş’a çok yakışacak!

Avlu’nun acımasız Kudret’i Nursel Köse, Üç Kuruş’a çok yakışacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nursel Köse, Türkiye’nin en yetenekli oyuncularından biri hiç kuşkusuz. Canlandırdığı her karakteri sonuna kadar özümseyen ve çok etkileyici bir şekilde ortaya koyan oyuncunun en unutulmaz karakterlerinden biri Avlu dizisindeki Kudret idi. Köse şimdi yine çok sert bir dizi olması beklenen Üç Kuruş’la ve muhtemelen yine sert bir karakterle karşımıza çıkacak.

17 yaşındayken mimarlık eğitimi almak için gittiği Köln’de oyunculukla tanışan ve kariyerini bu yöne çeviren Nursel Köse, Almanya’da birçok tiyatro oyunu, film ve kısa filmde rol aldı. Türkiye’de adını duyurması ise Fatih Akın’ın filmi Yaşamın Kıyısında ile oldu. Köse, 2007 yılında Yaşamın Kıyısında adlı Fatih Akın’ın filminde rol aldı ve film 60. Cannes Film Festivali, 44. Antalya Altın Portakal Film Festivali yarışmalarında çeşitli ödüller kazandı.

Nursel Köse, Türkiye’de rol aldığı Paramparça ve Avlu dizileriyle ününü perçinlemeyi başardı. Özellikle Avlu dizisinde canlandırdığı Kudret Öztürk karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini tam anlamıyla ortaya koydu.

Avlu'nun acımasız Kudret'i Nursel Köse, Üç Kuruş'a çok yakışacak! 7

Avlu’nun hiç acıması olmayan, gözünü budaktan sakınmayan suçlusu Kudret Öztürk’ü canlandıran Nursel Köse şimdi ekranın yeni fenomen dizisi olmaya hazırlanan Üç Kuruş’la ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin Çukur gibi sert sahnelerle dolu olması bekleniyor. Polis, mafya ve seri katil üçgeninde geçecek dizi şiddet içerikli görüntüleriyle aksiyon dizisi sevenler için yeni bir seçenek olacak. Avlu dizisinde çok sert ve acımasız bir karakteri canlandıran Nursel Köse’nin, hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmasa da Üç Kuruş’a çok yakışacağı kesin.

Show TV’de yayınlanaca Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Aytaç Uşun, Civan Canova, Aslıhan Malbora gibi oyuncular dizinin kadrosunda yerlerini aldı. Ahmet Rıfat Şungar ile Ekin Koç da erkek başrol karakterleri için gelen teklifi değerlendiriyor.