Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’in tüyleri diken diken eden okul müdürü Necdet, Kaderimin Oyunu’yla karşımızda!

Aşk 101’in tüyleri diken diken eden okul müdürü Necdet, Kaderimin Oyunu’yla karşımızda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi o kadar başarılı oldu ki bugüne kadar çekilmiş en iyi gençlik dizisi olarak adlandırıldı. Dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri de okul müdürü Necdet’ti. Necdet’i canlandıran Müfit Kayacan bu kez Kaderimin Oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bir devlet lisesindeki asi beş genç ve okul müdürünün çatışmasını anlatan Aşk 101 ikinci sezonuyla sona erdi. Ancak arkasında unutulmaz karakterler bıraktı. Dizideki her bir karakter şahsına münhasırdı. En dikkat çekici karakterlerden biri de okul müdürü Necdet idi.

Tam anlamıyla sinir bozucu bir karakter olan Necdet, asi beş genci okuldan attırmak için elinden geleni yapıyordu. Yeri geldiğinde gençleri kendi çıkarları için kullanmaktan da çekinmiyordu. Yükselebilmek için iş arkadaşlarına yapmadığını bırakmazken öğrencileri de canından bezdiriyordu.

Aşk 101’in tüyleri diken diken eden okul müdürü Necdet, Kaderimin Oyunu’yla karşımızda! 7

Necdet’i canlandıran Müfit Kayacan şimdi de Kaderimin Oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 62 yaşındaki oyuncu aslında endüstri mühendisliği mezunu. 1983 yılında ilk kez rol aldığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın (AŞT) kurucularından olan Kayacan, 25 sene genel sanat yönetmenliğini üstlendi. Bu süreçte 32 farklı oyunda rol aldı ve 25 oyun yönetti.

Müfit Kayacan dizi dünyasına 2003 yılında çekilen Şıh Senem ile adım attı. Bugüne kadar Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Yeniden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Cesur ve Güzel, Zemheri, Alef gibi birçok dizide rol alan Kayacan, en son Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterini canlandırdı.

Deneyimli oyuncu şimdi de başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kaderimin Oyunu dizisinde Müfit Kayacan’ın canlandıracağı karakterle ilgili bir bilgi yok. Dizinin ilk bölümü 3 Aralık Cuma akşamı Star TV’de olacak.