Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya gitti, Brigitte Bardot geldi!..

Serenay Sarıkaya gitti, Brigitte Bardot geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Serenay Sarıkaya’yı durdurabilene aşk olsun. Oyuncu, ekranların en aranılan kadın yıldızlarından biri. Televizyon ekranlarına en son 2013-2015 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Medcezir diziziyle gelen Sarıkaya, bu diziden sonraki tercihlerini hep dijitalden yana yaptı.

Son olarak, Netflix için Şahmeran dizisini çeken oyuncu, Burak Deniz ile baş rolü paylaştığı dizinin Adana’daki çekimlerini tamamladı. Akabinde reklam yüzü olduğu bir bankanın reklam filmini çekti. Aynı zamanda bir jean firmasının da yüzü olan Serenay Sarıkaya beş dakika boş durmuyor.

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde Harpers Bazaar Dergisi için bir çekim gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu çekimde giydiği kıyafetler ve saç tarzıyla hayranlarını adeta 60’lı yıllara götürdü,

İnstagram hesabından çekim anlarından kareler paylaşan Serenay Sarıkaya’yı bazı hayranları ünlü Fransız sinema oyuncusu Brigitte Bardot’a benzetti.

Serenay Sarıkaya gitti Brigitte Bardot geldi!.. 20

Serenay Sarıkaya’nın, 9.2 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni ve yorum aldı. Bazı takipçileri Serenay Sarıkaya’yı o kadar beğendiki ‘Brigitte Bardot da kim?’ yorumunda bulundular.

Serenay Sarıkaya gitti Brigitte Bardot geldi!.. 21

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Serenay Sarıkaya (@serenayss)’in paylaştığı bir gönderi