Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 102’den nihayet bir haber var! Yeni sezondan ilk kare geldi!

Aşk 102’den nihayet bir haber var! Yeni sezondan ilk kare geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla büyük ilgi gören gençlik dizisi Aşk 101’in ikinci sezonu için çekimler çok uzun süre önce tamamlanmıştı. Aşk 102 olacak yeni sezondan o günden bu yana bir haber alınamamıştı. Ancak yeni sezondan ilk kare sosyal medyaya düştü. Bu da dizinin çok yakında Netflix’te yayınlanacağının işareti oldu.

Dört uyumsuz ve bir örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen dostluk ve aşk hikâyesini anlatan dizide Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı ve Kubilay Aka gibi genç oyuncular rol alıyor.

Aşk 101 olarak yayınlanan ilk sezon çok büyük ilgi görünce yapımcılar Aşk 102 ismiyle yeni sezonun çekimlerine başlamıştı ve hatta tamamlamıştı. Alina Boz yaklaşık altı ay önce “Paydos! Sıra sende @netflixturkiye” cümlesiyle bir sete veda fotoğrafı paylaşmıştı. Ancak o zamandan bu yana ikinci sezondan bir daha ses çıkmamıştı.

Aşk 102'den nihayet bir haber var! Yeni sezondan ilk kare geldi! 9

Diziden nihayet bir haber çıktı! Dizinin resmi internet sitesindeki geri sayıma göre göre Aşk 102’nin yayınına (bugün itibariyle) 57 gün kaldı. Eğer bu doğruysa Aşk 102, ağustos ayının sonunda Netflix ekranlarında olacak.

Aşk 102'den nihayet bir haber var! Yeni sezondan ilk kare geldi! 10

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer’in birlikte yaptığı gençlik ve komedi-drama türündeki dizide Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal oynuyor.

Dizinin hikayesi şöyle:

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor.

Bu beş karakterler sırasıyla; sinirli, alkolik, çalışkan, alımlı ve zeki. Öğrenciler böyle olunca, okulun altı üstüne geliyor. Fakat her ne kadar yaramaz olsalar da içlerindeki iyiliği gören bir öğretmen, bu öğrencilerin okuldan atılmaması için elinden geleni yapıyor ve sürekli onların yanında yer alıyor. Tam bu sırada öğretmenin tayini çıkıyor ve ekibimiz öğretmenleri olmazsa okuldan atılacaklarını bildikleri için bir plan yapıyor. Plan çok basit, okulun havalı ve son derece yakışıklı hocasını, tayini çıkan hocalarına aşık etmek ve evlenmelerini sağlamak. Bu sayede de okullarında ki hayatlarına devam etmek. Peki kahramanlarımız bunu başarabilecek mi?

Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar. Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler.

İşte Aşk 102’den sosyal medyaya düşen ilk kare

Aşk 102'den nihayet bir haber var! Yeni sezondan ilk kare geldi! 11