Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nden bomba atak! Bu kez ABD’de bir dergi kapağında!

Akın Akınözü’nden bomba atak! Bu kez ABD’de bir dergi kapağında!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Son zamanlarda yıldızı en çok parlayan erkek oyunculardan biri Akın Akınözü. Genç oyuncu ATV’de yayınlanan Hercai dizisi sayesinde yurt dışında pek çok ülkede izleyiciyi etkisi altına almış durumda.

Kısa süre önce final yapan ve yurt dışında birçok ülkede yayınlanan Nercai dizisi başrollerindeki Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı. Her iki oyuncuya da Hercai’nin ardından yeni teklifler yağdı.

Akın Akınözü, bu aralar özellikle yabancı yayın organlarının ilgisini üzerine çekmiş durumda. Kısa süre önce İspanyol medyasında haber olan Akın Akınözü bu kez ABD’de yayınlanan Hola dergisinin kapağında yer alacak.

Akın Akınözü’nün Hola dergisinde kapak olacağı, hayranları tarafından açılan Akın Akınözü etkinlik hesabından duyuruldu.

Bu arada dergi için yapılan çekimin kamera arkası görüntüleri de paylaşıldı. Çekimlerde çok farklı görünen Akın Akınözü’nün bu yeni görünümü hayranları tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Kısa süre önce İspanyol People dergisine röportaj veren Akın Akınözü, dergi tarafından “Yeni ve karşı konulamaz Türk prensi” olarak tanımlanmıştı.

Röportajında daha yolun başında olduğunu, öğrenecek çok şeyi olduğunu söyleyen Akın Akınözü, Hercai’deki Miran rolü için “Mesleğimi hayata geçirmek için en iyi fırsattı ve ilk defa çabalarımın karşılığını aldım” demişti.