Ana sayfa Sosyal Medya ‘Aşk Mantık İntikam’ bitiyor mu? Burcu Özberk iddialar ile ilgili açıklama yaptı!

‘Aşk Mantık İntikam’ bitiyor mu? Burcu Özberk iddialar ile ilgili açıklama yaptı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin yaz sezonunun en çok izlenen dizisi durumunda olan ‘Aşk Mantık İntikam’ final mi yapacak?

Burcu Özberk ile İlhan Şen’in baş rolünü paylaştığı ”Aşk Mantık İntikam” dizisi yüksek reytinglerine rağmen son zamanlarda final haberleriyle gündeme geliyor. Dizinin sevenleri ise haberlerin doğru olup olmadığını merak ediyor.

'Aşk Mantık İntikam' bitiyor mu? Burcu Özberk iddialar ile ilgili açıklama yaptı! 7

Aşk Mantık İntikam’ dizisinde ‘Esra’ karakterini canlandıran Burcu Özberk instagram hesabından paylaştığı video ile çıkan haberleri yalanladı. Güzel oyuncu paylaştığı story de; ”Herkese iyi haftalar, böyle bir kaç tane yalan haber gördük dizinin bittiğiyle ilgili ama dizimiz bitmiyor tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor” dedi.

Burcu Özberk izleyiciye, yeni sezon da devam edeceklerinin müjdesini vererek, “Yeni sezonda da her Cuma Fox TV’de beraberiz. Ayrıca haber de kötü reyting diye bir şey okudum, biz sezonda en iyi, en güzel reytingi alan iş olduk. O yüzden her cuma sizi bekliyoruz” açıklamasını yaptı. Özberk açıklamasıyla, diziyi sevenlerin kafasındaki soru işaretlerini de gidermiş oldu.