Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisi gümbür gümbür geliyor!

Aşk Mantık İntikam dizisi gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yaz ekranının farklı ve ilgi çekici dizilerinden birisi de Aşk Mantık İntikam olacak gibi görünüyor. Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Fox TV’nin yeni yapımında önemli isimler bir araya geldi. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ile Burak Yörük dörtlüsü son dönemin en çok konuşulan genç oyuncuları arasında bulunuyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde buluşan bu dörtlüden izleyiciler çok iyi bir proje bekliyor. Her ne kadar dizinin ismine yönelik olarak sosyal medyada eleştiriler yapıldıysa da izleyiciler diziyi merakla bekliyor. Dizinin 1. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Farklı ve ilgi çekici bir dizinin gelmekte olduğunu fragmandan da anlayabilirsiniz.

Aşk Mantik İntikam isimli dizinin başlama tarihi de belli olmuştu. 18 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak olan romantik komedi dizisinin hikayesi de dikkatleri çekecek.

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.

OYUNCULAR: Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz