Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü İspanyol medyasında! Genç oyuncu “karşı konulamaz Türk prensi” olarak tanımlandı!

Akın Akınözü İspanyol medyasında! Genç oyuncu “karşı konulamaz Türk prensi” olarak tanımlandı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’de yayınlanan Hercai dizisi yurt dışında pek çok ülkede izleyiciyi etkisi altına almış durumda. Geçtiğimiz haftalarda final yapan dizi, başrolleri paylaşan Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı.

Hercai İspanya’da yayınlandıktan sonra ülkenin basını dizinin başrol erkek oyuncusu Akın Akınözü’yü mercek altına aldı. Genç oyuncuyla röportaj yapan İspanyol People dergisi, Akın Akınözü’yü “Yeni ve karşı konulamaz Türk prensi” olarak tanımladı.

Akın Akınözü İspanyol medyasında! Genç oyuncu “karşı konulamaz Türk prensi” olarak tanımlandı! 2

Röportajında daha yolun başında olduğunu, öğrenecek çok şeyi olduğunu söyleyen Akın Akınözü, Hercai’deki Miran rolü için “Mesleğimi hayata geçirmek için en iyi fırsattı ve ilk defa çabalarımın karşılığını aldım” dedi.

Daha önce Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem dizilerinde rol alan Akın Akınözü asıl çıkışını Hercai sayesinde yaptı.

İlk başrolünde büyük bir hayran kitlesi edinen ve Hercai dizisinde oynadığı Miran karakteri ile çok sevilen Akın Akınözü, şimdilerde üç sezon süren dizinin ardından tatil yapıyor. Ancak gelen haberlere göre genç oyuncu MF Yapım, BKM ve Sinegraf gibi yapım şirketlerinden gelen teklifleri de değerlendirmeye devam ediyor.

Mia Yapım imzalı dizi, Hercai dizisi, üç sezon boyunca izleyicisinin merakla takip ettiği bir diziydi. Ebru Şahin ile başrolde oynayan Akın Akınözü, dizi ile birlikte şöhreti de yakaladı.