Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde 12 saatte 2 milyon başarısı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde 12 saatte 2 milyon başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında en dikkat çeken yapımlardan birisi de Aşk Mantık İntikam… Fox Tv ekranında izleyicilerle buluşan romantik komedi dizisinin ilk 7 bölüm ile gayet iyi performans sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 8. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor.

Esra ile Ozan arasında romantizmin iyice yükseleceği görüntüler ortaya çıkacak. Ozan, Esra’ya olan aşkını itiraf edecek ve ikili öpüşecek… Aşk Mantık İntikam dizisinin 8. bölümünden 2. fragmanı yayınlandı ve bu detaylar ortaya çıktı.

Bir başka önemli gelişme ise sosyal medyada dizinin ne kadar güçlü olduğunu anlatıyor. Youtube ortamında yayınlanan yeni fragmana ilgi çok yüksek oldu. 12 saatlik zaman içinde 2 milyondan fazla görüntülenme alan fragmana çok olumlu yorumlar da yapıldı. Youtube trendler listesinde de dizi 7. sıraya kadar yükseldi.

Aşk Mantık İntikam dizisinde 12 saatte 2 milyon başarısı! 7

Yotube ortamında geniş bir hayran kitlesini etkilemeye devam eden Aşk Mantık İntikam, yaz döneminin en başarılı yapımlarından birisi. Kalp Yarası dizisinin reytinglerde öne geçmesinden sonra Aşk Mantık İntikam en çok izlenen ikinci dizi konumuna geldi.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başarılı uyumları da romantik komedi dizisinin sevilmesini sağlayan önemli bir etken oldu.

İşte dizinin yeni bölümünden yeni fragman: